SLUT: Matchfakta Atletico-Chelsea

Fernando Torres starter inde for Chelsea i aftenens semifinale mod sin barndomsklub Atletico Madrid - ekstrabladet.dk følger kampen live her

Petr Cech bliver hjulpet af banen med en skadet arm. Ind kommer i stedet den australske veteran Mark Schwarzer på 41 år som den næstældste spiller i Champions League-historien. (Foto: AP/Andres Kudacki)
Petr Cech bliver hjulpet af banen med en skadet arm. Ind kommer i stedet den australske veteran Mark Schwarzer på 41 år som den næstældste spiller i Champions League-historien. (Foto: AP/Andres Kudacki)

Chelsea-angriberen Fernando Torres forventes at blive hyldet af Atletico Madrids publikum i aftenens Champions League-semifinale på Vicente Calderon Stadion i Madrid.

Den spanske landsholdsangriber blev meldt ind i klubben som ung og scorede 91 mål for klubben, før han blev solgt til Liverpool. Og han er ikke blevet glemt af Atletico-publikummet. Men i aften er det hans job at skuffe samme Atletico Madrid-tilhængere.

Se også: Stjernens utrolige historie: Startede først som 16-årig

Den 30-årige madrilener er nemlig blevet valgt som Chelseas angriber på bekostning af Demba Ba og Andre Schürrle til aftenens brag, hvor Chelsea er uden det normale førstevalg i angrebet, Samuel Eto'o, som er ude med en skade. Det samme er i øvrigt stjernen Eden Hazard, mens Branislav Ivanovic er i karantæne.

Hos hjemmeholdet er der også en spiller med tilhørsforhold i begge lejre i form af den belgiske sensationsmålmand Thibaut Courtois, der opholder sig på lejemål i Atletico Madrid fra netop Chelsea. Og Courtois starter naturligvis på mål for Atletico Madrid.

Se også: Simeone før Chelsea-møde: Courtois er helt klar

De to holds opstillinger:

Atletico Madrid: Courtois - Godín, Filipe Luís, Juanfran, Miranda, Mario Suárez, Koke, Raúl García, Gabi, Diego, Diego Costa

På bænken: Aranzubia, Alderweireld, Tiago, Arda Turan, Cristian Rodríguez, Sosa, Villa

Chelsea: Cech - Cole, Cahill, Terry, Azpilicueta, Luiz, Ramires, Lampard, Mikel, Willian, Torres

På bænken: Schwarzer, Aké, Kalas, Van Ginkel, Schürrle, Ba, Oscar

ekstrabladet.dk opdaterer live fra kampen fra kampstart kl. 20.45 i 'Live-tekst'-feltet over artiklen.

Her bliver Petr Cech skadet i første halvleg:

Her går det galt for Cech - godt nyt for Liverpool?

- Jeg har ikke den samme uddannelse, som en normal fodboldspiller går igennem for at blive professionel. Når du spiller på gaden, er der ingen regler. Alt er tilladt, så du skal være klar. Det er hårdt, men det modnede mig og lærte mig meget, siger Atlético Madrids Diego Costa, der aldrig drømte om at blive professionel fodboldspiller. (Foto: AP) Sport og Spil Her er Atlético-stjernen Diego Costas vilde historie

1 af 14 Bare rolig, Torres - sådan har vi det også foran tv-skærmene ... Zzzzzzz! (Foto: AP/Andres Kudacki)
2 af 14 Frank Lampard er tilsyneladende på bølgelængde med tv-seerne og er tæt på at falde i søvn. Lampard har tilmed sikret sig et gult kort, så han er sikker på ikke at være med i returkampen. (Foto: AP/Andres Kudacki)
3 af 14 Diego Godin er simpelthen faldet om af kedsomhed. (Foto: AP/Andres Kudacki)
4 af 14 Her ser Jose Mourinho lidt misfornøjet ud, men det er snyd og bedrag. I virkeligheden er han den eneste, der kan se skønheden i aftenens semifinale. (Foto: AP/Paul White)
5 af 14 Raul Garcia tager sig fuldt forståeligt til hovedet. (Foto: AP/Paul White)
6 af 14 Atletico-keeper Thibaut Courtois forsøger at løbe skrigende væk. (Foto: AP/Andres Kudacki)
7 af 14 Diego Costa trykker af - men det må vist være fra en anden kamp. (Foto: AP/Paul White)
8 af 14 David Luiz og Raul Garcia demonstrerer et af højdepunkterne i kampen. (Foto: AP/Andres Kudacki)
9 af 14 Uhadada! Atleticos Juanfran og Chelseas Willian i duel om bolden. (Foto: AP/Andres Kudacki)
10 af 14 Atletico-fansene med tifo inden kampen. Et af højdepunkterne. (Foto: AP/Andres Kudacki)
11 af 14 Atletico-træner Diego Simeone inden kampen. (Foto: AP/Andres Kudacki)
12 af 14 Chelsea-træner Jose Mourinho inden kampen. (Foto: AP/Paul White)
13 af 14 Fernando Torres (th.) startede inde for Chelsea i udekampen mod sin barndomsklub Atletico Madrid. (Foto: AP/Andres Kudacki)
14 af 14 Petr Cech bliver hjulpet af banen med en skadet arm. Ind kommer i stedet den australske veteran Mark Schwarzer på 41 år som den næstældste spiller i Champions League-historien. (Foto: AP/Andres Kudacki)
0 kommentarer
Vis kommentarer