SLUT: Real Madrid vandt giganternes kamp

Den hurtige venstrebens-haj, Arjen Robben, kan sparke sin klub et godt stykke mod finalen og et titelforsvar, mener Viasat-eksperten Niels Christian Frederiksen

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Et knivskarpt venstreben kan blive dåseåbneren i aftenen stormøde på Bernabeu, når super-semifinalen i Champions League mellem Real Madrid og Bayern München fløjtes i gang.

Og med en influenzaramt Gareth Bale ude af startformationen for Real Madrid, ligger det til Arjen Robben, vurderer Viasat-ekspert Niels Christian Frederiksen.

Se også: Bale er usikker til CL-brag mod Bayern München

– Robben er ikke faldet sammen på det seneste som mange af de andre, men holder et højt niveau. Han er tidligere blevet kasseret i Real, så han har noget, han gerne vil bevise, siger Frederiksen.

- Normalt har Bayern bolden meget, men Real vil være offensive hjemme, og det vil give plads til omstillinger, hvor han kan udnytte sin fart og evne til at udfordre mand-mod-mand. Rutine er helt afgørende i den slags kampe, og han scorede jo sejrsmålet i finalen sidste år. Nerverne løber ikke af med ham.

Se også: Guardiola: Jeg håber, Ronaldo spiller

Med Bale startende udenfor er Carlo Ancelotti givetvis lykkelig over, at Ronaldo er blevet klar fra start efter flere ugers fravær med en lårskade.

Det kan dog blive en Real-profil i den anden ende af banen, som kan vise sig mest værdifuld i aften, vurderer en anden Viasat-ekspert, Luna Christofi:

– Iker Casillas gør en forskel. Han er verdens bedste målmand. Det er en skandale, at han ikke spiller hver weekend. Du kan måske sige, at det topmotiverer ham. Han har næsten ikke lukket mål ind i pokalturneringen og Champions League.

– Han er en komplet keeper i mine øjne, selv om nogle hævder, at han har en lille svaghed i luftspillet. Og så går han forrest. Du kan ikke ryste ham. Han har ekstremt meget erfaring fra to Champions League-finaler, to EM- og en VM-finale. Han har et cv som ingen anden, siger hun.

Sådan starter de to hold:

Real Madrid:
Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Modric, Xabi Alonso, Isco; Di María, Benzema, Cristiano Ronaldo

Bayern München:
Neuer, Dante, Ribéry, Mandzuki?, Robben, Rafinha, Boateng, Lahm, Alaba, Schweinsteiger, Kroos

0 kommentarer
Vis kommentarer