TV: Benzema bankede Bayern

Trods massiv Bayern-boldbesiddelse, var det Real-isterne, der var skarpe på deres lynhurtige omstillinger

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Lige op til kampen valgte værterne at lade Puccini-arien Nessun Dorma, som Luciano Pavarotti gjorde til sin signatursang, skylle ud over Bernabeu. En titel fra operaen Turandot, der kan oversættes til ’ingen må sove’.

Et smukt, men helt overflødigt budskab.

For der var bestemt ingen, der bare overvejede at lukke et øje på en aften, hvor superstjernerne fra Bayern München og Real Madrid funklede i en højoktan-duel, som dårligt efterlod en chance for at kigge væk.

I så fald kunne man nemlig være gået glip af en af de lynhurtige, spanske omstillinger, som verdens vel bedste kontrahold sendte af sted fra den tætpakkede defensiv, der skulle dæmme op for det forventeligt massive Bayern-pres.

Se også: Chelsea må undvære Terry i nøglekampe

79 – nioghalvfjerds - procent af første halvlegs spilletid var bolden på tyske fødder, og ni hjørnespark fremtvang gæsterne, men det var værterne, der var effektive.

I det 19. minut med et portugisisk drømme-samarbejde.

Cristiano Ronaldo sendte med en knivskarp dybdepasning Fabio Coentrao af sted i venstreside, og lige så skarpt drejede han bolden ind bag Bayerns bageste linje til en fremstormende Karim Benzema, der med indersiden let kunne sæsonens femte Champions League-mål og sætte de hvide tilskuer-flag i fejende svingninger.

Trods advarselen kunne Ronaldo og Angel Di Maria på nye lynkontraer have øget, men begge sparkede uforklarligt over mål.

TV: Dí María sender stor chance over mål

Ronaldo, der på grund af en lårskade har været ude siden 2. april, testede Manuel Neuer et par gange, før han et kvarter før tid lod sig skifte ud med en influenzaramt Gareth Bale, og Guardiola benyttede lejligheden til en Pep-talk til Arjen Robben.

Den gav ikke bonus på måltavlen, men indskiftede Mario Götze burde have scoret et ultravigtigt udebanemål, da han fem minutter før tid afsluttede fra nært hold, men blev bortpareret af verdensklassekeeper Iker Casillas.

Se også: Dansk Bayern-talent ramt af tragedie

Dermed måtte det spanske træner-ikon efter sit ottende besøg på Bernabeu rejse hjem med sit første nederlag.

Til gengæld efterlader 1-0 sejren en pivåben returkamp på tirsdag.

Og mon ikke hans kollega, Carlo Ancelotti, pønser på at slå en kontra eller to på Allianz Arena?

0 kommentarer
Vis kommentarer