Bale er klar til at skyde Real Madrid i CL-finalen

Real Madrids walisiske stjernespiller er blevet frisk efter influenza og kan være med mod Bayern München.

Gareth Bale er blevet sin sygdom helt kvit og er derfor klar til at tørne ud for Real Madrid i den anden semifinale-kamp mod Bayern München. (Foto: Zumapress)
Gareth Bale er blevet sin sygdom helt kvit og er derfor klar til at tørne ud for Real Madrid i den anden semifinale-kamp mod Bayern München. (Foto: Zumapress)

Real Madrid har endnu et trumfkort at spille ud, når holdet tirsdag aften skal tage det sidste skridt i Champions League-finalen.

Gareth Bale er nemlig blevet frisk efter sygdom og er klar til at indgå i den spanske startopstilling på Allianz Arena i München, hvor Real Madrid skal forsvare 1-0-forspringet mod Bayern.

- Jeg har det godt. Jeg har trænet nogle dage, og jeg håber og glæder mig til at spille i morgen. Vi er klar til at give os 100 procent. Jeg har ikke en følelse af, at vi allerede er kvalificeret til finalen, siger Gareth Bale ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Se også: Selvtillids-vanvid? Ronaldo omtaler sig selv i tredje person

Bale kan sammen med Cristiano Ronaldo blive et vigtigt våben i Reals giftige kontrastød, der havde så stor effekt i den første kamp i Madrid.

Ved den lejlighed måtte en svækket Bale tage plads på bænken fra start, men afløste Ronaldo i slutfasen.

Se også: TV: Benzema bankede Bayern

Denne gang kan træner Carlo Ancelotti råde over hele sit tungeste artilleri fra kampens første fløjt, men italieneren er helt klar over, at der venter hans hold en vanskelig opgave mod de forsvarende Champions League-vindere.

- Vi har en lille fordel efter den første kamp, og det er så det. Vi ved, at kampen i morgen bliver meget svær. Vi er ikke så dumme at tro, at vi allerede er videre, siger Ancelotti.

Returkampen spilles tirsdag aften klokken 20.45.

0 kommentarer
Vis kommentarer