TV: Se Ribéry stikke en flad

Franck Ribéry var helt oppe i det røde felt, da han stak Carvajal en lussing

Stemningen var mildest talt ond mellem spillerne på Allianz Arena allerede fra start.

Det var tydeligt, at Real Madrid-spillerne billedligt talt havde fået råt kød inden en kamp, hvor de forventede at skulle stå med ryggen mod muren. Der blev tacklet, så det sang, jagtende forvarsspillere kom drønende med knopperne forrest i vildt satsede forsøg på bolderobringer - og Bayern-spillerne lod ikke gæsterne fra den spanske hovedstad meget at høre.

Se også: Guardiola: Bayern har brug for vred Ribery

Tilsæt så lige et par ton tyske frustrationer i takt med, at stilingen skiftede til 0-3 på en stiv og ond halv time... Ydmyget foran eget publikum - og et par hundre millioner seere ved skærmene verden over. Ikke sjovt.

Pepe var vanen tro ude med riven både verbalt og fysisk. Men den hidsige franskmand Franck Ribéry tabte også hovedet, hvilket man kan se i dette tv-klip.

Se også: Se Ronaldos historiske scoring

Jerome Boateng prikker først Dani Carvajal provokerende på kinden. Franck Ribery kommer susende indenom og stikker den spanske back en regulær flad - uden at blive straffet for det.

Bayern-bomberen Mario Mandzukic var også godt oppe at ringe et par gange, og den 27-årige bomber med det flammende kroatiske temperament blev skifter ud i pausen. Klogt nok - han havde næppe holdt kampen ud...

0 kommentarer
Vis kommentarer