TV: Atletico ydmyger Chelsea

Dobbeltdækker-busserne blev uden for stadion, da Atletico Madrid erobrede Stamford Bridge med 3-1 og sikrede en ren Madrid-finale i Champions League

Arda Turan fejrer sit mål til 3-1, som endegyldigt sendte Chelsea ud i finale-mørket. (Foto: AP)
Arda Turan fejrer sit mål til 3-1, som endegyldigt sendte Chelsea ud i finale-mørket. (Foto: AP)

Han kom til Atletico Madrid som 11-årig, blev alle tiders yngste kaptajn som 19-årig - og spillede seks sæsoner for hjerteklubben, inden han drønede til Liverpool og blev et ikon.

Fernando Torres!

Den 30-årige forward sørgede af samme årsag for at beherske sin jubel til det yderste, da han fladt knaldede Chelsea på sejrskurs i det 36. minut - efter Willians energiske og fremragende knoklen helt ude ved hjørneflaget i duel med to Atletico-spillere.

Se Torres mål her:
Fåmælt fejring da Torres bragte Chelsea i front

Der skulle heller ikke blive meget at juble over efterfølgende.

Årsag: Costa del Gol!

Diego Costa, den 25-årige brasiliansk fødte spanske landsholdsspiller, der først som 16-årig tog fodbold på topniveau til sig som en option i livet, var ganske vist tæt på at pådrage sig rødt kort, fordi bolden blev ved med at trille i et hul på Stamford Bridge 11 meter fra mål.

Se Costas problemer med straffesparkspletten:
TV: Se Costas problemer med pletten - "straffer" alligevel Chelsea

Han slap med gult - og sparkede med sæsonens ottende CL-kasse iskoldt Atletico Madrid i finalen mod bysbørnene til den første Champions League-finale nogen sinde mellem to hold fra samme by.

Forinden havde angrebsmakkeren Adrian Lopez snarrådigt på Tiago og Juanfrans forarbejde udlignet Chelseas føring.

Se Hazard snorksove ved Lopez-udligning:
Hazard "sover" - Lopez scorer

Otte minutter fik Stamford Bridge lov til at smage på himlen i en kamp, der allerede efter otte minutter havde budt på mere underholdning end den råkedelige nullert forleden på Vicente Calderon.

Atleticos præsident forsøgte sig udi disciplinen humor inden kampen med lanceringen af rygtet om, at der var forsvundet fem dobbeltdækkerbusser i London - alle set med kurs mod Stamford Bridge dagen inden kampen.

Hans skepsis blev gjort til skamme, selv om José Mourinho startede med seks forsvarsspillere på banen. Begge hold havde forsøg på træværket, men i sidste ende blev det ironisk nok ’poor defending’, der blev Chelseas skæbne. Tilsat en sjat held. En Atletico-kontra endte i et indlæg til Arda Turan, der først headede på træværket og så energisk fulgte op og plaffede Atletico Madrid på 3-1.

Som i den anden semifinale mellem Bayern og Real Madrid: Hjemme godt - men ude bedst!

Fernando Torres må blive hjemme i London og nøjes med at heppe på sine gamle spanske kammerater, når Madrid-mesterskabet i fodbold afgøres i Lissabon den 24. maj. Kamp nummer 253 mellem de to rivaler. The Special One må nok nøjes med eddikesurt at konstatere, at det er Diego Simeone, der lige nu er den helt specielle - SimeONE ...

Se alle højdepunkter her
Chelsea-Atletico Madrid 1-3: Se højdepunkterne her

0 kommentarer
Vis kommentarer