Landsholdsprofiler før CL-finale: Vi hepper på Atlético

Christian Eriksen og Lasse Schönes sympati er hos Atlético Madrid i CL-finalen mod Real Madrid

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Flere af de danske landsholdsspillere håber på Atlético Madrid i lørdagens Champions League-finale, men Real Madrid vurderes til at være favoritten.

De to målscorere i torsdagens 2-2-kamp i Ungarn, Christian Eriksen og Lasse Schöne, er blandt dem, der vil heppe på Atlético, som tidligere på måneden vandt det spanske mesterskab.

- Jeg håber lidt på Atlético, men jeg tror på Real Madrid, siger Christian Eriksen.

- Atlético kommer lidt fra baghjul. De har altid haft et godt hold, men det er flot gået, at de er kommet så højt op i den spanske liga, der ellers er domineret af Real Madrid og Barcelona.

Se også: Olsen om Madrid-finale: Første mål bliver afgørende

- Det er godt gået, når man ser på de spillere, de har, og deres måde at spille på, siger Tottenham-danskeren med henvisning til det arbejdsraseri, Atlético-spillerne har lagt for dagen i denne sæson.

Lasse Schöne er nogenlunde enig med sin tidligere klubkammerat i hollandske Ajax.

- Jeg tror, at favoritten er rimelig tydelig, men jeg håber lidt på Atlético.

Se også: Atlético-stjerne: Vi skal slås for vores liv

- Det er imponerende, hvad de har præsteret i år. Også når jeg så kvartfinalen mod Barcelona. Selv om de mistede to vigtige spillere tidligt, så fungerer holdet. De arbejder hårdt for hinanden.

- Det er ikke altid lige flot, men der bliver gået til den. De ved, hvad de kan.

- Det kunne være meget fedt, hvis de vinder. Det vil være flot, hvis de vinder endnu en titel. Det er måske også lidt fordi, at jeg ikke håber, at favoritten vinder, siger Lasse Schöne.

Se også: Champions League-finalist: Jeg har ingen følelser for klubben

Toulouse-angriber Martin Braithwaite er i Real Madrids heppekor, når det går løs mellem de to spanske hovedstadsklubber.

- Jeg har altid fulgt Real Madrid og holdt lidt med dem.

- Jeg håber på Real, men det bliver en svær kamp. Det er to gode hold. Jeg føler, at det er 50-50, for begge hold har masser af selvtillid. Atlético har lige vundet mesterskabet, så de rider lidt på en bølge, mener Braithwaite.

Se også: Ancelotti: Vi har brug for Ronaldo

Midterforsvareren Simon Kjær er neutral i den spanske duel.

- Personligt er jeg lidt ligeglad med hvem, der vinder. Jeg tror, at det bliver Real Madrid.

- Selv om Atlético har virket fuldstændig uimponeret i denne sæson, så tror jeg stadigvæk, at der er noget, der vil spille ind i en Champions League-finale. Der har Real Madrid lidt mere erfaring, og de har prøvet at spille lidt flere store kampe, siger Lille-spilleren.

Finalen bliver spillet lørdag klokken 20.45 i Lissabon.

0 kommentarer
Vis kommentarer