Atlético risikerer at miste hele holdet

Champions League-finalisterne har gjort det så godt i år, at storklubberne flokkes om stjernerne

Diego Costa regnes for at være fortid, når sæsonen er slut for Atlético Madrid lørdag aften. (Foto: AP)
Diego Costa regnes for at være fortid, når sæsonen er slut for Atlético Madrid lørdag aften. (Foto: AP)

LISSABON (Ekstra Bladet): Diego Costa, Raúl García, Thibaut Courtois og Diego Godín.

Alle store profiler hos Atlético Madrid denne sæson - og muligvis i andres klæder efter sommerferien.

Engelske Telegraph opgør i dag en liste over spillerne i truppen og sandsynligheden for et skifte væk fra de nykårede, spanske mestre. Og lad det være sagt med det samme: Det ser ikke godt ud for præsident Enrique Serezo og co.

Thibaut Courtois skal hjem til Chelsea, der i tre sæsoner har lejet ham ud til Atlético. Det er sikkert.

29-årige Juanfran har gjort det blændende i midterforsvaret og har tidligere afvist Arsenal. Angiveligt er Arséne Wenger stadig lun på spanieren.

Diego Godín har forlænget med Atlético, men et godt VM for Uruguay vil gøre den 28-årige centerforsvarer lige så varm, som han var sidste år, hvor han afviste både Manchester City og Dortmund.

Både Barcelona, Inter og Manchester United har vist interesse for 29-årige Miranda. Brasilianeren har i den grad leveret varen i Atléticos defensiv de seneste sæsoner.

José Mourinho menes at være sikker på, at Filipe Luis skal afløse Ashley Cole i Chelseas venstre forsvarsside. Den langhårede brasilianer er ikke i Brasiliens stærke VM-trup, men han er udtaget til det spanske All Star-hold efter denne sæson.

22-årige Koke er måske Atléticos væsentligste årsag til succes denne sæson - fraset Diego Costa. Den spanske midtbanespiller er af samme grund hot hot hot på både Old Trafford og Camp Nou.

I Napoli sidder Rafael Benítez som velkendt beundrer af Raúl García. Den spanske offensivspiller har ikke fået al den spilletid denne sæson, han havde håbet på, og derfor kan et skifte til Italien være et godt bud.

Adrián López får sandsynligvis lov til at finde sig en ny arbejdsgiver efter en sæson uden væsentlig indflydelse. Han scorede ganske vist mod Chelsea i semifinalen men har ellers været holdt meget udenfor. Wenger og Arsenal har tidligere været interesserede i den 26-årige angriber.

25-årige Diego Costa er så godt som på plads i Chelsea. Den skadede angrebsstjerne har været det helt store forbillede denne sæson på Vicente Calderón, og han ventes at blive købt fri for en sum, der vil sende ham op blandt de dyreste spillere i verden.

Flere engelske storklubber slikker sig om munden ved tanken om at få kantspilleren Arda Turan på kontrakt. Den 27-årige tyrker har været stærk denne sæson.

Og så er der Diego Simeone. Succestræneren må være på alles læber rundt omkring i Europa efter den sæson. Kommer det rette tilbud fra England eller en topklub andre steder som Italien, Frankrig eller Tyskland, kan det blive svært for Atlético at holde på ham.

0 kommentarer
Vis kommentarer