TV: Tévez bryder forbandelse mod danske Robin

Robin Olsen spillede god kamp mod Juventus, men det rakte ikke til point for Malmö FF

Lettelse blandt Juventus' spillere efter scoringen til 1-0. (Foto: AP)
Lettelse blandt Juventus' spillere efter scoringen til 1-0. (Foto: AP)

Champions League-debutanterne fra Malmö FF kan i nat drage hjem fra Torino med oprejst pande.

Der var ikke de store forventninger til de svenske mestre på udebane mod Juventus, og Malmö fik da heller ikke andet end æren med hjem.

Juventus vandt 2-0 på Carlos Tévez’ scoringer efter 58 og 89 minutter. Men der var en grund til, at Juve-træner Massimilliano Allegri i begyndelsen af 2. halvleg skreg sin frustration ud i den italienske aftenhimmel. For tingene fungerede ikke for Juventus, mens gæsterne igen og igen kom imellem og ødelagde værternes opspil og chancer.

Men træerne voksede ikke ind i himlen for Robin Olsen og hans kollegaer. Den danske målmand havde flere gode aktioner men måtte give fortabt, da en flad bold spillet op i Malmös straffesparksfelt, hvor Kwadwo Asamoah sendte den på tværs med hælen, så Carlos Tévez kan hamre den fladt i mål.

Storspil af Robin Olsen

Og der er ikke noget at sige til, at argentineren jublede. Hans seneste mål i turneringen var for Manchester United og faldt 7. april 2009. Siden har han spillet 14 kampe uden at komme på tavlen.

Lækkert frispark af Tévez
Kort efter havde Juventus igen bolden i mål, men det blev korrekt annulleret på grund af offside. Herefter satte italienerne sig endnu mere på opgøret, og Robin Olsen måtte flere gange hive fine redninger frem for at holde sit mandskab inde i opgøret.

Paul Pogba i aktion i aftenens kamp. (Foto: AP)
Paul Pogba i aktion i aftenens kamp. (Foto: AP)

I sidste minut måtte han så igen overgive sig. Og igen til Tévez, der elegant drejede et frispark over i det lange hjørne, så Olsen bare kunne sprælle forgæves.

I gruppens anden kamp formåede forhåndsfavoritterne fra Atlético Madrid, der som bekendt spillede finale sidste sæson, ikke at få noget med hjem fra Athen.

Olympiakos vandt opgøret 3-2 og understregede sin styrke på hjemmebane i den fornemme klubturnering.

0 kommentarer
Vis kommentarer