Dansk CL-målmand: En rigtig stor oplevelse

Malmös danske målmand Robin Olsen er glad for den oplevelse, det var at møde Juventus i Champions League, men han er skuffet over 0-2-nederlaget

Robin Olsen var skuffet efter nederlaget i Torino (Foto: AP)
Robin Olsen var skuffet efter nederlaget i Torino (Foto: AP)

Robin Olsen holdt i lang tid nullet for Malmö FF mod Juventus' mange superstjerner, men i den sidste halve time trådte Carlos Tevez i karakter og scorede to mål bag den danske keeper, der ikke kunne stille det store op ved nogle af de to scoringer.

Dermed gik det, som de fleste havde regnet med, og på trods af nederlaget kunne Robin Olsen sagtens glæde sig over at være blevet en stor oplevelse rigere efter kampen.

- Det var en rigtig stor oplevelse, men vi kunne godt have begrænset nederlaget til 0-1. Tevez kommer helt fri og gør det til 1-0, men ved 2-0-målet skal vi stoppe ham lang tid før.

Her kan du se Robin Olsens redninger mod Juventus


- Vi kunne have begået et frispark allerede ved midterlinjen. På det efterfølgende frispark stiller de to mand i muren, og det spærrer udsynet for mig, siger Robin Olsen til TV6 og tilføjer:

- Vi kan være tilfredse med kampen som helhed, men det er aldrig rart at tabe – ligegyldig hvem du møder. Men når skuffelsen har lagt sig, så kommer vi nok til at fatte, hvad det er, vi har været med til, siger han.

Malmös næste opgave i Champions League er en hjemmekamp mod Olympiakos.

0 kommentarer
Vis kommentarer