Schöne efter 1-1 mod PSG: Vi havde fortjent mere

Lasse Schöne scorede til 1-1 og var tæt på at blive matchvinder. Han ærgrer sig over pointdelingen mod PSG

Schöne jubler efter sit mål mod PSG. (Foto: AP)
Schöne jubler efter sit mål mod PSG. (Foto: AP)

Indtil det 74. minut lignede det et nederlag for danskerklubben Ajax i Champions League-opgøret mod Paris Saint-Germain, men så hamrede Lasse Schöne bolden i mål direkte på frispark og udlignede til 1-1, og kort efter var han tæt på igen.

Endnu en gang på frispark, men PSG-keeper Salvatore Sirigu var både dygtig og heldig. Han fik hånden på, og med hjælp fra stolpen forhindrede han danskeren i at blive matchvinder.

1-1, slutfløjt og pointdeling. Til stor ærgrelse for kampens måske bedste spiller.

- Jeg synes, vi spillede en halvsløset første halvleg. Vi kom ikke til det helt store, men det var et helt andet Ajax-hold i anden halvleg, og vi fik lagt pres på dem.

- Set ud fra anden halvleg skulle vi nok have haft mere end et point, siger Lasse Schöne til TV3+.

Han var fint tilfreds med sin egen indsats, men han ærgrede sig over, at det ikke lykkedes at få alle tre point.

Se også: Mourinho: Jeg kan ikke klage

Se også: Terry om Schalke-udligning: Det må ikke ske

- Jeg spillede en fin kamp, og heldigvis faldt der et par frispark på nogle ok steder. Og det var dejligt at få scoret, men jeg står alligevel med en bitter smag i munden, for jeg synes, vi havde fortjent noget mere, siger Schöne.

Brøler af Boilesen
At Ajax måtte nøjes med det ene point skyldes ikke mindst en brøler af Schönes landsmand og holdkammerat Nicolai Boilesen, der fumlede i forsvaret og mistede bolden i situationen, der førte til gæsternes mål 14 minutter inde i kampen.

En hurtig fransk bolderobring, indlæg til Zlatan Ibrahimovic, der manglede skarphed og blev halvklaret, men riposten blev sendt i nettet af Edinson Cavani.

Schöne hamrer frispark på stolpen

Boilesen appellerede kraftigt for frispark overfor dommer og især linjedommer - uden held. Efter kampen holdt han fast i, at han blev skubbet, men han erkendte også, at han havde dummet sig ved at forsøge at spille sig ud af situationen med fødderne.

- Det er vildt ærgerligt, for det var et unødvendigt mål. Der var ikke pres på, og ni ud af 10 gange ville jeg nikke den tilbage med hovedet. Men jeg forsøgte at spille den og fik et skub og desværre ikke noget frispark, siger han til TV3+.

Ajax havde fire danskere med i kampen. Schöne, Boilesen og Lucas Andersen fra start, mens Niki Zimling blev sendt på banen fra anden halvlegs start.

0 kommentarer
Vis kommentarer