Snydt i CL: Her er konge-målet, der aldrig blev dømt

CSKA Mosvka fik ørene i maskinen mod Roma, men nederlaget burde have været mindre, da russerne blev snydt for en fantastisk scoring

Onsdag den 17. september vil næppe blive husket for meget godt, hvis man har sympatier for CSKA Moskva. Det russiske mandskab blev denne aften kørt over af et veloplagt Roma-hold og måtte se sig slået med hele 5-1 i Champions League-premieren.

For at gøre ondt værre, blev oplevelsen i den italienske hovedstad også præget af en dommerfejl, som kostede russerne en reducering mod slutningen af kampen og dermed et ellers kærkomment plaster på såret.

Se også: Barcelona-ros til bravt kæmpende cyprioter

Synd for kampen, synd for gæsterne og i særdeleshed en skam for Georgi Milanov, som var manden bag den flotte scoring, der altså fejlagtigt aldrig blev godkendt.

Fra kanten af feltet leverede CSKA Moskva-spilleren et sandt dunder af et skud, hvorefter bolden via overliggeren akkurat fandt vej ind over målstregen, før den igen røg ud i åbent spil.

Det havde dommerstanden dog ikke observeret, og derfor forblev stillingen 5-1, hvilket også endte som slutresultatet.

Se også: Slog gamle venner: Det var en sand nydelse

Tilbagevendende tema
Situationen har igen bluset op til den evigt tilbagevendende snak om målteknologi i moderne fodbold. Ved sommerens VM-slutrunde var systemet GoalRef indført med stor succes, men i Champions League har man endnu ikke taget metoden i brug.

Det kan dog være et spørgsmål om tid, før det sker, og efter onsdagens oplevelse i Rom vil Milanov sikkert være en af de personer, der støtter op om en ændring på området.

Her kan du se det flotte mål, som ikke blev godkendt samt de øvrige højdepunkter fra det medrivende opgør i Rom:

Samtlige mål og højdepunkter fra ugens Champions League-dyster kan ses i Ekstra Bladets Sports-TV-sektion, som du finder her

0 kommentarer
Vis kommentarer