Atlético-forsvarer revser Barcelonas dommertække

Filipe Luis var alt andet end tilfreds med kampens dommer i CL-nederlaget til FC Barcelona

Efter at have været nede med 0-1 sikrede FC Barcelona sig et fint udgangspunkt til returkampen i Champions League-kvartfinalen mod Atlético Madrid, da Luis Suarez med to mål sørgede for en 2-1-sejr.

De spanske mestres arbejdsbetingelser blev en del lettere allerede efter 35 minutters spil, da Atléticos målscorer i kampen, Fernando Torres, blev udvist for sit andet gule kort.

Og den beslutning var Atlético Madrids venstreback Filipe Luis lodret uenig i.

- Det var et komplet uretfærdigt rødt kort. Det var hans andet frispark og så det andet gule kort, siger brasilianeren til engelske BT Sport.

Han var dog ikke voldsomt overrasket over kendelsen, da han mener, at Barcelona har tendens til at få lidt for meget medvind fra dommerne.

- Vi vidste, at den slags ville ske mod Barcelona i Champions League. Vi skal kæmpe mod alt og alle, lyder det frustreret fra Filipe Luis.

Kunne have været værre
Han oplevede selv at blive vist ud mod Barcelona tidligere i sæsonen i den spanske liga, hvor Atlético Madrid også tabte med 1-2 efter at have været foran.

Han tror dog stadig, at holdet har en chance for at vende slaget på hjemmebane.

- Det kunne have været værre, men det kunne også have været langt bedre, siger han.

Barcelonas dobbelte målscorer, Luis Suarez, medgiver, at udvisningen til Fernando Torres fik stor betydning.

- Selvfølgelig var udvisningen til Fernando Torres en nøglesituation, for han er en dygtig spiller. Det var næsten en skam, han blev vist ud, da det havde været stort at lave vores comeback mod 11 spillere, siger Suarez til uefa.com.

Med sejren til Barcelona skal Atlético Madrid score i returopgøret, og det glæder Suarez.

- Det vigtigste var, at vi vandt, og at de er nødt til at score på Vicente Calderon, lyder det fra måltyven fra Uruguay.

1 kommentar
Vis kommentarer