Atlético klarmelder stærk stopper til CL-kvartfinale

Diego Godin er kommet sig over en fiberskade tidligere end forventet og er klar til Barcelona-brag

Diego Godin, her i færd med et karatespark, er meldt klar til Barcelona-kampen. (Foto: AP)
Diego Godin, her i færd med et karatespark, er meldt klar til Barcelona-kampen. (Foto: AP)

Atlético Madrid kommer formentlig under pres, når holdet tirsdag aften møder Barcelona på udebane i den første kvartfinalekamp i Champions League.

Men træner Diego Simeone kan glæde sig over markant defensiv forstærkning til sine tropper, der skal forsøge at bjærge et godt resultat på Camp Nou.

Mod forventning er midterforsvareren Diego Godin nemlig blevet klar, efter at han for tre uger siden blev ramt af en fiberskade.

- Jeg har arbejdet hårdt på at komme tilbage så hurtigt som muligt. Jeg er 100 procent klar, så jeg kan spille. Jeg glæder mig virkelig, og jeg håber, at vi kan vinde kampen, siger Diego Godin på et pressemøde.

Uruguayaneren og hans holdkammerater har dog ikke de bedste erfaringer med Barcelona efter seks nederlag i træk til den catalonske storklub.

Real Madrid viser sig fra sin generøse og storsindede side ved at give den forældrelæse, femårige palestinænser sit livs oplevelse. (Foto: imago/Xinhua/ All Over Press) Spansk fodbold Reals flotte gestus: Forældreløs femårig fik sit livs oplevelse

Atlético fik dog serveret opskriften på en sejr på Camp Nou af lokalrivalen Real Madrid, der lørdag aften vandt 2-1 på det berømte stadion.

Men træner Simeone forventer dog ikke, at Barcelona vil være synderligt påvirket af det uventede liganederlag.

- Jeg tror ikke, at det, der skete forleden, vil få indflydelse. Det er en meget vanskelig kamp mod en meget stærk modstander, men jeg tror fuldt og fast på mit hold, siger Diego Simeone.

Kampen mellem Barcelona og Atlético Madrid begynder 20.45 tirsdag aften.

Thibaut Courtois og Marc-André ter Stegen antyder begge exit fra deres klubber (Foto: AP) Premier League Stjerner antyder exit fra Barcelona og Chelsea

Atletico Madrid spillede sig selv længere væk fra Barcelona i den spanske guldkamp med et nederlag til upåagtede Sporting Gijon. (Foto: AP/Paul White) Fodbold Atletico dummer sig gevaldigt i spansk guldkamp

1 kommentar
Vis kommentarer