Atlético-stjerne: Nu er det ligegyldigt

Franske Antoine Griezmann var med til at spille Atlético Madrid i kvartfinalen i Champions League, og nu er han ligeglad, hvem klubben trækker i kvartfinalen

Antoine Griezmann. (Foto: AP)
Antoine Griezmann. (Foto: AP)

Sidste sæson var de i Champions League-finalen og var faktisk kun minutter fra at vinde verdens største klubturnering.

Men en udligning fra Sergio Ramos slukkede Atlético Madrids håb, og siden scorede Real Madrid igen i den forlængede spilletid, så det blev lokalrivalerne, der løb med trofæet.

Igen i år er Atlético Madrid med i turneringen, og igen i år er klubben kommet langt. Det holdt godt nok hårdt tirsdag aften, hvor klubben måtte ud i straffesparkskonkurrence mod tyske Bayer Leverkusen, men det lykkedes for Atlético Madrid at trække det længste strå, og klubben er derfor klar til kvartfinalen.

Og her står der ifølge franske Antoine Griezmann ikke nogen speciel modstander på ønskeslisten.

- Jeg er ligeglad med, hvem vi møder i næste kamp, for vi er i kvartfinalen, og det er det vigtigste, sagde franskmanden til sportsavisen AS efter kampen.

'Vi gav alt'
- Det var en hård kamp. Vi vidste, vi havde en god mulighed for at gå videre med vores fans bag os, og vi gav alt, hvad vi havde, sagde han videre.

Også Monaco gik tirsdag aften videre i turneringen, ligesom Real Madrid, FC Porto, FC Bayern München og Paris Saint-Germain avancerede i sidste uge.

Onsdag aften mødes FC Barcelona og Manchester City, ligesom også Dortmund og Juventus skal have afgjort, hvem der skal videre i turneringen.

0 kommentarer
Vis kommentarer