Bale buhet ud af Bernabeu: Se Real-stjernens mareridtskamp

Real Madrids hundedyre waliser har ikke været i topform på det seneste – og det fik han for alvor at mærke i tirsdagens overraskende nederlag til Schalke 04

Det ene dag er man helten, den anden dag skurken.

Der er ikke langt fra succes til fiasko i fodboldverden – og især ikke på højeste niveau, hvor det er forventet, at man præstere i hver kamp.

Især hvis klubben har brugt i omegnen af små 868 (!) millioner kroner på dig.

Se også: Glem det: Ronaldos spydige kommentar efter Schalke-fiasko

Det beløb spenderede Real Madrid på Tottenham-stjernen Gareth Bale tilbage i 2013, og waliseren har da også leveret gode præstationer for sin spanske klub. I sidste sæson var Bale blandt andet afgørende i både Copa del Rey- og Champions League-finalen med vigtige scoringer.

Men på det seneste er der kommet grus i maskineriet for den hurtige kantspiller.

Bale har ikke scoret i ni kampe i træk for de forsvarende Champions League mestre, efter han endnu en gang gik målløs fra banen i 3-4-nederlaget mod Schalke tirsdag aften.

Udover de manglende mål var Real-stjernen usynlig og ved siden af sig selv i nederlaget.

Bale vandt kun en fjerdedel af sine direkte udfordringer og lykkedes at ramme sin medspiller frem af banen i halvdelen af sine forsøg.

Det fik den 25-årige spiller i den grad at høre for på Bernabeu, hvor tilskuerne op til flere gange buhede af deres stjerne.

I en nylig afstemningen på websiden AS.com mente næsten halvdelen (46,1 procent) af hjemmesidens brugere, at Bale skulle en tur på bænken efter hans seneste sløje præstationer.

Og flere brugere på Twitter var også ude efter Bale efter endnu en mareridstkamp fra waliserens side.

- Jeg kan ikke huske, hvornår Bale sidst har slået et godt indlæg

- Er der også andre, der synes, at Bale har virket doven og langsom her til aften?

Schalke var tæt på at skabe den helt store sensation, da de formåede at vinde 4-3 på Bernabeu - men de manglede lige akkurat et enkelt mål for videre avancement til kvartfinalen.

 

3 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere