Ballade før storkamp: Chikane rammer Real Madrid!

Med en masse larm heriblandt pyro sørgede en stor gruppe af PSG's mest hardcore fans for, at Real Madrids spillere ikke fik den bedste nat i Paris op til kampen tirsdag

Følg Fodbold
Følg Champions League

Tirsdag aften står blandt andet på mødet mellem PSG og Real Madrid i Champions League, og de spanske gæster har muligvis haft problemer med at få nattesøvnen på plads. HotelCollectioneur, hvor Madrid-holdet er baseret, fik nemlig besøg.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

For med fyrværkeri og masser af larm sørgede en del af PSGs mest hardcore fans for at ingen i hele nabolaget var i tvivl om, at de var til stede nede på gaden, hvor de havde bannere med til optoget.

Helt præcist skulle det være sket klokken 1.30, som uden tvivl skulle være med til at forstyrre Real Madrid-spillernes nat. Det udløste da også, at en af Reals sikkerhedsvagter tilkaldte politiet for at få styr på situationen.

 

Ronaldo og Mbappé står over for hinanden igen i aften. Foto: AP
Ronaldo og Mbappé står over for hinanden igen i aften. Foto: AP
 


Det er ikke det eneste, som PSG-fansene har planlagt op til kampen. Det er også meningen, at så mange som muligt skal mødes ude foran stadion ved 18.30-tiden, hvor man vil varme op, så den helt rigtige spænding kan blive skabt op til kampen.

Dysten mellem PSG og Real Madrid spilles klokken 20.45, og den sendes direkte på TV3+. Real Madrid vandt deres hjemmekamp med 3-1.

Obduktionen forklarer: Derfor døde Serie A-anfører

Bizar anklage: Messis hus bremser udvidelse af lufthavn

Kæmpe krise i Real: 'Zidane kan smutte selv'

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind