Annonce:
Annonce:

Ballade i Barca-kamp: Holdkammerater i klammeri

Det slog gnister mellem de to Bayer Leverkusen-spillere Javier 'Chicharito' Hernandez og Karim Bellarabi mod slutningen af onsdagens Champions League-opgør mod FC Barcelona

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Bayer Leverkusen formåede ikke at spille sig videre til 1/8-finalerne i Champions League onsdag aften, selvom de havde alle muligheder for at gøre det.

Tyskerne skulle håbe på, at Roma ikke ville slå BATE Borisov på hjemmebane, og samtidig skulle de selv slå FC Barcelona, der stillede op med flere reserver.

Italienerne skuffede stort med en nulløsning i Rom, og derfor kunne Leverkusen med en sejr over catalonierne snuppe andenpladsen i gruppen og kvalificere sig videre.

Lionel Messi forpurrede de planer i første omgang, da han bragte gæsterne foran med 1-0, men brandvarme Javier 'Chicharito' Hernandez svarede hurtigt igen med sit 11. mål i de seneste 12 kampe for Bayer.

Det store overblik: Så gode er de sidste 16 i Champions League

Efter det stod der Leverkusen på det hele, men hjemmeholdet havde voldsomt svært ved at udnytte de mange chancer.

Annonce:

Træfsikkerheden manglede, og mange gange tog de offensive spillere de forkerte beslutninger på den sidste tredjedel. Den tyske landsholdsspiller Karim Bellarabi var den helt store synder med flere hovedløse handlinger.

I 90. minut tog han endnu engang en forkert beslutning, da han valgte at skyde på mål lige uden for feltet i stedet for at aflevere til en helt fri Chicharito, der havde fundet plads i Barcelonas felt.

Og så fik mexicaneren nok.

Javier Hernandez er slet ikke tilfreds med sin holdkammerat. (Foto: Polfoto)
Javier Hernandez er slet ikke tilfreds med sin holdkammerat. (Foto: Polfoto)
 

Den tidligere United-spillere spruttede af raseri og slyngede flere skældsord efter Bellarabi. De to holdkammerater begyndte at skubbe til hinanden og måtte skilles ad af kampens dommer, før det udviklede sig til regulær håndgemæng.

Episoden blev også diskuteret på de sociale medier, hvor mage fodboldfans godt kunne forstå Chicharitos reaktion.

- Chicharito har al mulig grund til at være irriteret på Bellarabi - ikke bare i den situation - men for hele aftenen

- Chicharito er rasende på Bellarabi, der bliver ved med at forpurre tingene i aften

Annonce:

- I tre situationer i kampen har Chicharito været spilbar i feltet, men Bellarabi har taget dårlige beslutninger hver gang

Leverkusens sportsdirektør Rudi Völler blev spurgt ind til episoden efter opgøret, men den tidligere tyske topangriber nedtonede dog klammeriet.

Det er klart, at sådan noget skal blive inden for omklædningsrummets fire vægge. Men alle dem, der har spillet fodbold, ved, at sådan nogle ting sker en gang imellem på banen, udtalte han ifølge Kicker.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: