Ballade ved CL-brag: Fans får brutal behandling

Videoer viser spanske sikkerhedsvagter angribe Chelsea-fans med knipler, da de var på vej ind på Camp Nou til Champions League-opgøret mellem Barcelona og Chelsea

Ballade ved CL-brag: Fans får brutal behandling

Sikkerhedsvagter reagerer på Chelsea-supporternes provokerende slagsange ved at trække deres knipler. Privatoptagelser.

Det var ikke kun på grønsværen, at Chelsea fik bank i Barcelona. Også klubbens fans var udsat for en hårdhændet behandling, omend den nok gjorde mere fysisk ondt, end det spillerne var udsat for.

I en række videoer på Twitter gør Chelsea-fans opmærksom på, hvilken behandling de fik af de spanske sikkerhedsvagter på det legendariske stadion Camp Nou i Barcelona.

På en af videoerne kan man se en række sikkerhedsvagter trække deres knipler og begynde at slå løs på de engelske fans.

Årsagen til den hårdhændede behandling er - ifølge det engelske medie TalkRADIO - at en række engelske fans sang 'Barcelona, you'll always be Spain' med henvisning til Cataloniens mislykkedes forsøg på at erklære sig uafhængige af Spanien.

Hos det engelske udehold er man meget interesseret i at høre fra sine fans, og på klubbens Twitter-profil beder de derfor henvende sig til klubben om de problemer, de oplevede før onsdagens kamp.

 

- Vi er opmærksomme på, at der har været nogle episoder før kampen, hvor en række Chelsea-fans kom til skade.

- Vi beder vores fans om at kontakte os og fortælle deres oplevelser af aftenens begivenheder på stadion, så vi kan tage det med op med de relevante myndigheder.

Det var ikke kun sikkerhedsvagterne, der udgjorde en fare for de engelske fans. En midlertidig bro, som fansene skulle forcere på vej til stadion, virkede ikke så sikker.

Ballade ved CL-brag: Fans får brutal behandling

Chelsea-fansene skulle over en midlertidig bro, for at komme ind på stadion, men broen så ikke ud til at være forsvarlig monteret. Privatoptagelser

Chelsea tabte opgøret på Camp Nou med 3-0, og måtte dermed se sig slået ud med et samlet nederlag på 4-1, efter de fik 1-1 i London.

Andrés Iniesta overvejer skifte fra Barcelona til Kina

Engelske giganter kæmper om brasiliansk stjerne