Banket til plukfisk før storkamp: Så trådte Liverpool-boss til

En Liverpool-fan blev overfaldet inden kampen i går, og da Liverpools boss Peter Moore fandt ud af det drog han til undsætning

Peter Moore (th.) under Champions League finalen. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix.
Peter Moore (th.) under Champions League finalen. Foto: Sergio Perez/Ritzau Scanpix.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Liverpools boss Peter Moore tager sig ikke kun af holdet i Liverpool. I går aftes var han forbi et hospital i Napoli for at tage hånd om en fan.

Det skete efter, den engelske fan Steven Allen inden kampen var blevet overfaldet på en bar af Napoli-fans. Det forlyder sig, at de engelske fans lige havde betalt regningen, da en flok maskerede fans på scootere holdt ind og straks begyndte at banke løs på englænderne med bælter, inden de skyndte sig væk.

Steven Allen var blandt de hårdest sårede, men var alligevel stadig taget med på stadion. Det skulle han ikke have gjort, for i pausen kollapsede han på grund af blodtab og måtte derfor på hospitalet, skriver The Telegraph.

Fotos: Andrew Couldridge/Ciro de Luca/Ritzau Scanpix

 

Det fik fanens ven, som ikke var taget med til Napoli, til at skrive et opslag på et fanforum.

- Hvis nogen er i Napoli eller kender nogen omkring Napoli, så ville det være en stor hjælp, hvis I gad tage ud til ham og tjekke, om han er okay, skrev Matty Johnson.

 

Ikke lang tid efter skrev Peter Moore så på sin egen twitter, at han var taget ud til hospitalet, og han ville blive der, til han vidste, at Steven Allen var i bedring.

Lidt senere skrev Peter Moore så igen på Twitter, at lægerne og det italienske politi havde været flinke til at hjælpe. Han (Steven Allen red.) er blevet tilset, og har bedt mig om at takke alle for deres medlidenhed.

Gerningsmændende er ikke blevet fundet endnu, men politiet i Liverpool siger, at de arbejder sammen med det napolitanske politi om sagen.

Raser mod klubben: Det er under bæltestedet!

Led af frygtelig sygdom: Nu er fodboldstjerne død

16-årig vidunder-dreng: Fik 'lommepenge' til millioner

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

LIGE NU