Barca-nedtur: Brasilianer langstidsskadet efter denne tackling

FC Barcelona må undvære Rafinha i mindst et halvt år. Den sydamerikanske midtbanespiller pådrog sig en knæskade i onsdagens CL-opgør mod AS Roma

Det var ikke meget spilletid, FC Barcelonas midtbanespiller Rafinha fik i onsdagens Champions League-kamp på AS Roma.

Den 22-årige midtbanespiller startede på bænken, men blev efter en times spil indskiftet i stedet for kroatiske Ivan Rakitic. Men der var ikke gået mere end to minutter, før Rafinha lå på græsset og vred sig i smerte.

Barcelona-spilleren blev tacklet hårdt bagfra af Romas Radja Nainggolan, der slet ikke ramte bolden i situationen. Belgieren ramte dog Rafinhas venstre ben, der knækkede, og brasilianeren måtte efterfølgende bæres ud af banen med tydelige smerter, mens Nainggolan blev straffet med en advarsel.

Se også: Drømmehug redder Roma mod Barcelona

FC Barcelonas træner Luis Enrique udtalte efter opgøret, at han frygtede en lang skade til Rafinha - og dagen efter blev hans frygt bekræftet.

Den catalanske klub meddeler på deres hjemmeside, at Rafinha har revet sit korsbånd over, og derfor vil han være ude i minimum et halvt år.

Klubben informerer samtidigt, at de har forlænget kontrakten med den unge spiller i fem år yderligere.

Skaden kommer dog på et skidt tidspunkt for FC Barcelona, der har en transfer-karantæne indtil 2016, der gør, at klubben ikke har kunnet hente nye spillere i det netop overståede transfervindue.

Det betyder også, at de ikke kan gøre brug af nyankomne spillere indtil den 1. januar næste år.

Se også: Scorede fra 58 meter! Roma-spillers drømmemål var planlagt

Barcelona hentede Arda Turan i Atlético denne sommer, da de fik lov til at skrive kontrakt med nye spillere, men han må først spille kampe for klubben i det nye år.

Dermed råder sidste sæsons Champions League-vindere kun over Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andrés Iniesta og Sergi Roberto på midtbanen, mens Javier Mascherano også kan flyttes længere op på banen.

Barca har, udover Rafinha, Claudio Bravo, Dani Alves, Douglas og Thomas Vermaelen på skadelisten.

10 kommentarer
Vis kommentarer