Barca-træner efter kollaps: Der er ingen undskyldninger

Der er ingen undskyldninger for FC Barcelonas nederlag til Liverpool tirsdag, understreger Ernesto Valverde

Fodboldstatistiker Benjamin Leander sætter ord på den sensation, som Liverpool leverede i går. Producer: Lasse Mehrfeld Brøndal

FC Barcelona er færdig i Champions League efter et vaskeægte kollaps mod Liverpool tirsdag aften. Spanierne vandt således 3-0 i det første opgør, men tabte tirsdag med hele 0-4 i returopgøret.

Det er der ingen undskyldninger for, understreger FC Barcelonas cheftræner, Ernesto Valverde. Liverpool var bare bedre, fortæller han.

- De var bedre, og vi skal acceptere det. Måltavlen viser 4-0, og når det er tilfældet, er der ingen undskyldninger. Deres andet mål gjorde virkelig ondt på os, og den tredje kom lige efter. De spillede godt, og vi er nødt til at lykønske dem med at nå finalen, fortæller Valverde ifølge Marca.

Foto: Ritzau Scanpix
Foto: Ritzau Scanpix
 

Det er andet år i træk, at FC Barcelona ryger ud efter at have været foran. I sidste års Champions League var spanierne foran med 4-1 mod Roma i kvartfinalerne, men Roma vandt returopgøret 3-0 og sikree sig derfor videre avancement.

Derfor gør det også endnu mere ondt, forklarer Valverde.

- Det mest smertefulde er, at dette er sket før. Det er meget smertefuldt for os, især for vores fans. Det er andet år i træk, at de har oplevet det. Vi vil virkelig koncentrere os om at undgå dette, fortæller Valverde.

Lionel Messi og Barcelona blev totalt ydmyget af Liverpool. Foto: Ritzau Scanpix Champions League - 8. maj. 2019 - kl. 06:42 Totalt ydmyget: - Undskyld!

Se også: Rørt Klopp: Så mange følelser

Georginio Wijnaldum scorede to kasser som indhopper. Foto: Ritzau Scanpix Allan Olsen - 8. maj. 2019 - kl. 07:19 Skabte vanviddet: - Det største comeback nogensinde

Se også: Rødt chok: Mirakel sender Barcelona ud

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere