Barcelona glæder sig over Paris-karantæner

PSG har to profiler i karantæne til første CL-kvartfinale mod FC Barcelona - til glæde for spanierne

Lionel Messi er med for Barcelona, der glæder sig over, at Paris Saint-Germain må mangle deres store stjerner. (Foto: AP/Christophe Ena)
Lionel Messi er med for Barcelona, der glæder sig over, at Paris Saint-Germain må mangle deres store stjerner. (Foto: AP/Christophe Ena)

FC Barcelona og Paris Saint-Germain har allerede mødt hinanden to gange i gruppespillet i denne sæsons Champions League med en sejr til hvert hold til følge.

Fredagens lodtrækning til kvartfinalen satte igen de to hold op mod hinanden, og i Barcelona har man noteret sig, at franskmændene til den første kamp må undvære to af holdets store profiler i form af Zlatan Ibrahimovic og Marco Verratti.

- I teorien vil det hjælpe os, fordi det er to meget vigtige spillere, som gør en forskel, siger Barcelonas vicepræsident Jordi Mestre ifølge AFP.

Sidste års Champions League-finale mellem Madrid-klubberne Real og Atlético bliver gentaget allerede i kvartfinalerne. (Foto: Manu Fernandez/AP) Champions League - 20. mar. 2015 - kl. 12:32 Sådan gik CL-lodtrækningen: Drømmebrag i kvartfinalerne

PSG har hjemmebane i det første opgør, hvor de skal forsøge at skabe et godt resultat inden den svære returkamp på Camp Nou, hvor Lionel Messi og co. har vist stor styrke.

Hjemmebanefordelen i sidste kamp er normalt attraktiv, og Jordi Mestre håber da også, at det bliver det.

- At have vores fans støtte i den kamp gør det ikke nødvendigvis lettere, men det vil hjælpe os, siger han.

Se også: Juventus må undvære stjerne i kvartfinalerne

Første kamp bliver spillet på Parc des Princes i Paris 15. april, mens pariserne drager til Camp Nou i Barcelona seks dage senere.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere