Annonce:
Annonce:

Barcelona straffes efter sit vanvids-comeback

UEFA har straffet Barcelona med en bøde, fordi klubbens fans gik over stregen i fejringen af Champions League-miraklet mod PSG

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Jublen ville ingen ende tage, da Barcelona vendte et 0-4 nederlag i Paris til en samlet sejr, da catalonierne vandt 6-1 hjemme på Camp Nou mod Paris Saint-Germain i Champions Leagues ottendedelsfinale.

Da Sergi Roberto satte det vanvittige og forløsende mål ind til 6-1, blev der skabt et regulært jordskælv på grund af jublen på stadion, hvor også hele Barcelona-bænken styrtede ind på banen i en glædesrus af en anden verden.

Men flere tilskuere løb også ind på banen for at fejre det episke comeback med deres helte, og derfor straffes FC Barcelona nu med en bøde på små 140.000 kr. af UEFA for ulovlig tilskuerindtrængen.

Det skriver skysports.com.

Mere kuriøst er det, at bødestørrelsen er forhøjet på grund af 'usportslig optræden' fra Barcelona-spillerne, der fik fem gule kort i den dramatiske kamp mod PSG.

Annonce:

UEFA meddeler desuden, at Arsenal straffes med en bøde i samme størrelsesorden som Barcelona - også på grund af en såkaldt 'baneinvasion' i 1-5 nederlaget mod Bayern München i Champions League. Bayern får en bøde på 25.000 kr., fordi tyskernes fans kastede toiletpapir på Emirates' plæne.

Slutteligt skæpper St. Etienne i UEFA's bødekasse, idet den franske klub må lægge 370.000 kroner for 'pyroteknik og kasteskyts' i Europa League-kampen mod Manchester United den 16. februar.

Se også: Luis Enriques vilde jubel, der kostede en skade:

Superkampe venter i CL-kvartfinalerne

Hånede Barça under mirakelkamp: Se Neymars geniale modsvar

Drilleri blev for meget efter vanvidscomeback: Stak sin ven ihjel   

Grotesk angreb efter miraklet: 'Messi er færdig!'  

Utrolig jubel: Her laver Barcelona-fans ægte jordskælv

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: