Bare rolig, Boateng! Messi er også blevet tørret

Jerome Boateng er de sidste dage blevet latterliggjort på de sociale medier, efter Lionel Messi kørte rundt med ham i CL-semifinalen. Men argentineren har selv prøvet det samme på egen krop - og dét mod Bayern

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Bayern Münchens stærke midtstopper Jerome Boateng vil nok meget gerne glemme kampen mod FC Barcelona hurtigst muligt, som tyskerne tabte hele 3-0 på Camp Nou i den første CL-semifinale.

Ikke nok med, at FC Barcelona har mere end det ene ben i finalen, så vil Boateng blive husket for en helt bestemt episode i kampen.

Lionel Messi tørrede nemlig den tyske landsholdsspiller på det groveste ved 2-0-målet, hvorefter argentineren elegant chippede bolden over Manuel Neuer.

Flere har da også gjort grin med Boateng på de sociale medier efterfølgende, og hovedpersonen selv var også klar i mælet efter kampen om lige præcis den situation.

- Det andet mål? Man kan ikke efterlade en forsvarsspiller i en en-mod-en situation med Messi - så går det galt. Alle ville falde til jorden i den situation, når du står over for verdens bedste fodboldspiller, sagde han ifølge Todomercadoweb.

Av av! Boateng mobbes efter Messi-ydmygelse

Boateng er efterfølgende i den grad blevet gjort opmærksom på sin bommert - men onsdagens helt store hovedpersonen Lionel Messi har faktisk selv oplevet en lignende situation - og dét mod Bayern.

For to år siden udraderede tyskerne Barcelona på hjemmebane med 4-0 i den første semifinalekamp i CL. Og op til det tredje mål tørrede Franck Ribery Messi i en sådan grad, at argentineren røg på bagdelen, mens Ribery forsatte mod Barcas mål. Hele situationen endte med, at Arjen Robben scorede til 3-0, mens Messi langsomt begyndte at komme til sig selv.

Gense situationen her - og især, hvis du er Bayern-fan og har brug for at blive opmuntret lidt efter onsdagens smertelige nederlag på 3-0.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+