Annonce:
Annonce:

Bayern efter blamage: Nu bliver det svært!

De ellers så suveræne tyskere måtte lide et hårdt nederlag på 3-1 mod Porto i det første kvartfinaleopgør i Champions League - et resultat der sætter Bayern under hårdt pres før den afgørende kamp

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

- Det er et fremragende hold. Vi skal spille rigtigt godt i begge kampe for at gå videre. Portos niveau har overrasket mig.

Nej, man kan ikke klandre Bayern Münchens træner Pep Guardiola for at have undervurderet Porto op til den første kamp i kvartfinalen mellem de to hold. Catalaneren var godt klar over portugisernes styrker.

Alligevel endte det med et smertefuldt nederlag, da tre tyske personlige fejl kostede dyrt. Først Xabi Alonso, dernæst Dante og til sidst en ellers formstærk Jerome Boateng. 3-1 til Porto, der dermed fik et fremragende udgangspunkt før returopgøret i München næste tirsdag.

Bayern-anfører: Vi har stadig alt at spille for

Og i Bayern-lejren erkender man, at det nu bliver meget svære at nå semifinalen.

Annonce:

- Et 1-3-nederlag gør det ikke nemt for os. Vi kom tidligt bagud, og så blev det op ad bakke. Men Porto overraskede mig ikke - jeg vidste godt, hvor gode de var. Når man kigger samlet på det hele, så var Porto det bedste mandskab i aften. Returopgøret bliver meget svær, men vi vil gøre et forsøg, sagde Pep Guardiola efter kampen.

Manuel Neuer, der var heldig med ikke at blive sent ud allerede efter et minuts spil, da han fældede Jackson Martinez i feltet, var overrasket over de personlige fejl i Bayern-defensiven.

- Det var nogle simple fejl, vi lavede. Vi plejer at kunne spille os ud af et pres som det, Porto lagde. I dag var det anderledes. Det bliver ikke nemt, men vi kan gøre det - vi har gjort det før, hvor vi tabte i første kamp og klarede sagerne på hjemmebane, sager den tyske landsholdsmålmand.

Bayerns brølere blev straffet - hårdt

Bayern er også hårdt ramt på skadesfronten, hvor profiler som Ribery, Robben, Alaba, Schweinsteiger og Benatia ikke er kampdygtige. Og det kunne mærkes ifølge Jerome Boateng.

Annonce:

- Det skal ikke være en undskyldning, for det er noget, vi vidste før kampen. Men vi havde ikke offensive spillere, vi kunne sætte ind fra bænken. Man kunne godt se, at vi havde brug for kreative kræfter i front til sidst, men det var ikke muligt. Men det er fodbold - nogle gange går det galt. Vi må rette op på det til næste kamp, selvom det bliver svært, udtalte Boateng til ZDF.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: