Bayern-stjerner bobler af raseri: Snydt - to gange!

De skadede stjerner Jérôme Boateng  og Arturo Vidal var rødglødende under semifinalen, hvor de følte sig snydt i stor stil

Kampen i Madrid balancerede på en knivsæg for Real Madrid, men Champions League-specialisterne, som har sejret de to foregående år, hev alligevel finale-billetten i land.

Bayern München havde ligesom første kamp flere store chancer og forærede nok engang mål væk. Men derudover var der også flere situationer, hvor de følte sig snydt af dommeren.

SE KLIPPET ØVERST

Det kom selvfølgelig til udtryk på banen, men så sandelig også hos spillere, der ikke kunne være med.

Både Jérôme Boateng og Arturo Vidal døjer med skader og var derfor ukampdygtige, men bølgerne gik højt hos dem begge, da kampen var i gang.

vidal

Den chilenske Bayern-stjerne var godt gal i skralden og kunne ikke forstå, hvorfor de ikke blev tildelt straffespark i nogen af de to situationer og kvitterede med de mest rasende smiley'er, han kunne finde på telefonen.

bOATENG

Kollegaen i forsvaret var altså heller ikke imponeret over dommerindsatsen fra tyrkiske Cuneyt Cakir.

De to udbrud, som nok ikke kan stå som de eneste sandhedsvidner, bakkes op af den tidligere spanske topdommer Eduardo Iturralde González. Hos AS forklarer han, at der burde have været straffe til det tyske storhold i de to situationer, som kan ses i videoen øverst.

Bayern manglede blot et enkelt mål for at gå videre, men forpassede også mange chancer, og derfor er de endnu engang slået ud af den fornemme klubturnering - i øvrigt af et spansk hold for femte år i streg.

bayern

Benzema udnytter gigantisk målmandsdrop – se det komiske mål her:

Eks-landsholdsspiller i sit livs kamp: Syg af kræft 

Fra kollaps til superkrop: Sådan smed han 12 kg på tre måneder

Konge af København: 'Jeg ser jo også mig selv øverst i hierarkiet'

129 kommentarer
Vis kommentarer