Bendtner: Jeg håber på Juventus

Lørdag aften spilles sæsonens største kamp i Europa. Ekstra Bladet har hørt en række af profilerne på det danske landshold om, hvad de tror, udfaldet af kampen bliver

HELSINGØR (Ekstra Bladet): Alle fodboldspilleres øjne vil være rettet mod Olympiastadion i Berlin lørdag aften, hvor den store finale i årets Champions League-turnering mellem Juventus og FC Barcelona bliver spillet.

Begge hold er nykårede meste og pokalvindere i deres hjemlande, og dermed vil begge hold gå benhårdt efter at hive den prestigefyldte præstation ’The Treble’ hjem.

FC Barcelona med verdens bedste trekløver Lionel Messi, Luis Suárez og Neymar i spidsen går efter klubbens femte Champions League-trofæ, og det er da også den spanske storklub, som er favoritter til at indkassere hæderen blandt de danske landsholdsspillere.

Christian Eriksen:

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan
 

- Med den sæson og de spillere, Barcelona har, bliver det meget svært for Juventus at lukke dem ned. Juventus er dog skarpe på omstillingerne, så det er det, de skal leve på, men jeg tror, det bliver Barca, der tager sejren.

Bud på resultatet og første målscorer: Jeg gætter på 2-1 til Barcelona med Messi som første målscorer.

Nicklas Bendtner:

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan
 

- Jeg håber på Juventus og tror også, at de vil gøre det utrolig svært for Barca, men jeg tror desværre, det bliver Barcelona, der hiver den hjem. Men Juventus har spillet fremragende i Champions League og har været kyniske i deres spil, så hvis Barcelona ryger i kontra-fælden, som vi har set flere andre hold gøre, så har Juventus altså en god chance.

Bud på resultatet og første målscorer: Jeg tror, den ender 2-1 eller 1-1, og så hiver Barcelona sejren hjem i den forlængede spilletid. Det er for nemt at sige Messi som første målscorer, så jeg skyder på en forsvarsspiller i stedet. Måske Piqué.

William Kvist:

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan
 

- Jeg tror, Barcelona vinder, og at de kommer til at styre spillet. Jeg er bange for, at Barcelona vil dræbe kampen ved at have bolden rigtig meget, og så vil Juventus formentlig køre på kontraerne. Juventus har et ekstremt godt forsvar, så hvis der er noget hold, der kan stoppe Barcelonas tre stjerner oppe foran, så er Juventus klart et af de bedre hold til det, men jeg tror, Barcelona vinder.

Bud på resultatet og første målscorer: Jeg tror, den bliver 2-0 eller 2-1 til Barcelona, og man skulle vel nærmest være dum, hvis man ikke skød på Messi som første målscorer.

Michael Krohn-Dehli:

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan
 

- Jeg tror, Barcelona vinder. Jeg synes, de har det bedste fodboldhold, så det er også det, jeg håber på sker. Man skal selvfølgelig ikke undervurdere Juventus, som har en god defensiv og er gode på kontraspillet, og hvis der er nogen, der skulle kunne dæmme op for de tre foran, så skulle det være Juventus.

Bud på resultatet og første målscorer: Jeg skyder dog på en 2-0 sejr til Barcelona med Messi som første målscorer.

Simon Kjær:

Foto: Tariq Mikkel Khan
Foto: Tariq Mikkel Khan
 

- Jeg frygter lidt, at de kære drenge for Barca er for gode. Jeg må sige, at jeg er dybt imponeret over, hvordan de spiller fodbold og med de tre oppe foran, så er det sku lidt svært som forsvarsspiller at se, hvad fanden man skal gøre. Men hvis der er nogen, der skal gøre det, så er det Juventus. De er så taktisk dygtige og har så meget erfaring nede bagved, så det er måske dem, der kan klare opgaven, men jeg skal se det, før jeg tror på det. Hvis de tre på toppen har en god dag, så tror jeg egentlig, det er fuldkommen ligegyldigt, hvad Juventus gør, for de skal nok lave mål alligevel.

Bud på resultatet og første målscorer: Jeg tror, kampen bliver 2-1 til Barcelona, og det skyder jeg på, fordi jeg håber, at kampen bliver lidt spændende. Som første målscorer tager jeg det sikre kort og skyder på Messi.

1 af 2 Simon Kjær og Christian Eriksen i landsholdslejren fredag forud for de kommende to landskampe i næste uge. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
2 af 2 
32 kommentarer
Vis kommentarer