Bendtner til tops med Wolfsburg

Wolfsburg gik tirsdag til tops i CL-gruppespillets gruppe B med sejr over CSKA Moskva

Julian Draxler (t.v.) afgjorde kampen mod CSKA Moskva for Wolfsburg. Bendtner fik en halvleg. (Foto: AP)
Julian Draxler (t.v.) afgjorde kampen mod CSKA Moskva for Wolfsburg. Bendtner fik en halvleg. (Foto: AP)

Nicklas Bendtner har endnu ikke startet inde i en Champions League-kamp siden 2010.

Tirsdag kom den 27-årige dansker dog et lille skridt nærmere den forjættede startopstilling i VfL Wolfsburg, i hvert fald målt på den tildelte tillid og spilletid, da han blev skiftet ind i pausen på bekostning af sin primære angrebsrival i folkevognsklubben, hollandske Bas Dost.

Hvis Bendtner på den enkelte halvleg skulle have overbevist alle om, at han i weekenden bør være at finde i startopstillingen, så forpassede han muligheden allerede et par minutter efter pausen.

Se også: Forrygende Juventus knækker City

Straks efter sin indskiftning fik den danske landsholdsangriber nemlig sin helt store mulighed for at vise mere af den effektivitet, han i denne sæson har demonstreret så udmærket med tre scoringer efter indskiftninger.

Max Kruse brød igennem i højre side, kiggede op og fandt Bendtner på bagerste stolpe, hvor danskeren dog mistimede sit opspring og ikke fik ram på målet.

Derefter kom der ganske enkelt ikke flere chancer. Bendtner deltog flere gange fint i opspillet med gode detaljer, men holdkammeraterne syntes at kigge i andre retninger end danskerens, når der var optræk til målchancer. Der mangler stadig noget indbyrdes forståelse, og nogle flere indlæg.

Se også: Afklaret Bendtner: Jeg har virkelig gjort dumme ting

Wolfsburg styrede dog kampen mod de russiske vicemestre med hård hånd og afgjorde reelt opgøret i 1. halvleg, da Kruse med et indlæg fra venstre fandt 200-millioner-kroner-manden Julian Draxler, der i to forsøg fik headet og sparket bolden over stregen til 1-0.

Med den solide indsats og sejren på 1-0 tog Wolfsburg en delt førsteplads i gruppen sammen med PSV Eindhoven, der tildelte Louis van Gaal og Manchester United et højst uventet 2-1-nederlag på Philips Stadium.

Se også: Grimt uheld skygger for United-fiasko i CL-premieren

12 kommentarer
Vis kommentarer