Annonce:
Annonce:

Benifca ydmyger Club Brügge

Benfica trykkede Club Brugge i bund og gik fortjent videre til Champions Leagues kvartfinaler med samlet 7-1

×
Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Konkurrenterne i Champions League bør ryste en smule i bukserne ved udsigten til at møde Benfica i kvartfinalerne.

Portugiserne gik i overlegen stil videre fra dobbeltopgøret mod Club Brugge ved at slå belgierne for anden gang.

Hjemme på Estádio da Luz i Lissabon vandt Benfica med Alexander Bah i startopstillingen 5-1 og gik samlet videre med suveræne 7-1.

To mål mod slutningen af første halvleg sendte holdet på sejrskurs, før arbejdet stensikkert blev gjort færdigt efter pausen.

Allerede efter et minut eksploderede stadion i jubel, da den danske landsholdsspiller Bah med et perfekt indlæg fandt João Mário, der med stor frækhed sendte bolden over stregen.

En offside i opspillet annullerede målet og den danske assist, og efter at have været trykket i bund fik gæsterne en smule luft.

Annonce:

Det blev til et par pæne belgiske chancer, men med syv minutter til pausen begyndte det at gå galt.

Casper Nielsen, der modsat skadede Andreas Skov Olsen var med hos Club Brugge, fik ikke afvist Rafa Silva, som elegant prikkede bolden i det lange hjørne til 1-0.

Goncalo Ramos viste sine store individuelle kvaliteter i tillægstiden, hvor det blev 2-0. Den portugisiske landsholdsangriber snød en lille håndfuld forsvarsspillere med hurtige driblinger, før han bragede bolden i nettet.

Selvsamme Ramos punkterede endegyldigt spændingen med sin indersidescoring til 3-0, før João Mário fik revanche for sit annullerede mål med en straffesparksscoring 20 minutter før tid.

Brasilianeren David Neres forvandlede sejren til en ydmygelse med sin flade scoring til 5-0. Det blev i første omgang annulleret for offside, men denne gang var VAR med hjemmeholdet.

Med så stort et forspring kunne Casper Tengstedt måske have drømt om debut, men han så hele kampen fra bænken og har fortsat sine første minutter i Benfica-trøjen til gode.

Trods Benficas fem mål stod Brugges Bjorn Meijer måske for kampens flotteste. Kort før tid bankede han bolden op i krydset med venstrebenet, men det havde kun kosmetisk betydning.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: