Berbatov: En stor sejr

- Jeg tror ikke, at et hold som Arsenal kan tillade sig at undervurdere vores hold, men hvis de gjorde, så er det deres problem, sagde den bulgarske bøddel

Dimitar Berbatov var ikke et sekund i tvivl om, at han og Monaco fortjente sejren (Foto: AP)
Dimitar Berbatov var ikke et sekund i tvivl om, at han og Monaco fortjente sejren (Foto: AP)

Han kom, blev buh’et ud og sejrede.

Der var ikke noget at sige til, at Monaco-forward Dimitar Berbatov var en glad og lettet man defter 3-1 sejren på Emirates. En sejr, der med meget stor sandsynlighed sender de undertippede franskmænd i Champions Leagues kvartfinaler.

- Vi mødte frem med stor tro på vores egne evner og helt ærligt, så fortjente vi sejren, sagde bulgareren til Sky Sports. 

Dimitra Berbatov lo sidste på The Emirates (Foto: AP) Champions League Berbatovs hævn: Bye-bye Arsenal

- Vi scorede på vores chancer, og det endte med en stor sejr for os. Men vi har en kamp tilbage i Monaco, og Arsenal er et stort hold.

Fra start blev den tidligere Tottenham-angriber buh’et ud ved hver en boldberøring, men i anden halvleg bragte han Arsenal-tilhængerne til tavshed, da han i anden halvleg knaldede bolden ind til 2-0 og reelt slukkede lyset for værterne.

Leverkusen-spillerne var ellevilde efter 1-0-målet. (Foto: AP/Frank Augstein) Champions League Atlético kom en tur i Leverknuseren

- I i dag var vi bedst, fordi vi nok ville sejren mere end dem. Vi sloges over hele banen, vandt vores nærkampe og scorede målene.

- Jeg tror ikke, at et hold som Arsenal kan tillade sig at undervurdere vores hold, men hvis de gjorde, så er det deres problem, sagde Dimitar Berbatov og lod netop problemerne ligge i London.

 

 

0 kommentarer
Vis kommentarer