Annonce:
Annonce:

Brækkede benet på United-stjerne: Sidst var det mig

Manden, der brækkede benet på Manchester Uniteds Luke Shaw, brækkede sidste år selv benet i en kamp mod Louis van Gaal

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Luke Shaw har fået en god start på den nye sæson, men tirsdag aften i Champions League-kampen ude mod PSV Eindhoven måtte han forlade banen med et dobbelt benbrud, der holder ham ude i mindst et halvt år.

For spilleren, der tacklede Shaw, var det også en svær situation.

- Jeg har det meget dårligt med det. Jeg er så ked af det. Jeg ved, hvordan det føles, og jeg ved, hvor svært det er at komme tilbage fra sådan en skade, siger den mexicanske PSV-spiller Hector Moreno ifølge Daily Express.

Og mexicaneren ved faktisk, hvad han taler om.

Tilbage under sidste sommers VM-slutrunde i Brasilien brækkede han benet - og pudsigt nok i en kamp mod Holland, som den nuværende United-manager Louis van Gaal var træner for.

Annonce:

- Jeg ved ikke, hvor slemt det er nu, men jeg var i den samme situation under VM-slutrunden, og det var slemt. Nu håber jeg bare, at han vil være tilbage så hurtigt som muligt. Jeg er meget ked af det, siger Moreno.

Værsgo - her er 36 gratis spillere til din klub

Episoden skete allerede efter ni minutter, men tacklingen var slet ikke så voldsom igen - i hvert fald ikke, hvis man skal tro skurken selv.

- Var det et frispark? Det synes jeg ikke. Det er svært at sige, hvad der skete. Jeg husker det ikke helt, men jeg tror, jeg spillede bolden, siger Moreno.

- Men i denne slags situationer, så er jeg ligeglad med, om der var frispark eller ej. Jeg har bare meget ondt af ham og hans familie, siger Moreno.

Hård kritik: Manchester-hold langt fra Europas store

Luke Shaw havde meget ondt (Foto: AP)
Luke Shaw havde meget ondt (Foto: AP)

Shaw måtte transporteres væk fra banen (Foto: AP)
Shaw måtte transporteres væk fra banen (Foto: AP)
 

Shaw måtte tilbage i omklædningsrummet have iltmaske på, og han var grædefærdig over udsigterne til mange måneders pause.

Sent på aftenen havde han dog overskud til at tweete.

- Mange tak for alle for beskederne. Ord kan ikke beskrive, hvor nedtrykt jeg er, men min vej tilbage starter nu. Jeg kommer stærkere tilbage, skrev den unge englænder.

20-årige Luke Shaw havde en svær første sæson i United, men har i denne sæson vist, hvorfor han kostede 310 millioner kroner i Southampton.

Se episoden, der skader Luke Shaw så voldsomt:

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: