Braget før braget: Bayerns spillerbus påkører bil

Pep Guardiola kan ikke 'parkere bussen' i aften på Emirates - tyskerne røg ind i parkeringsskade foran hotellet på vej til kamp

En Mercedes blev skrammet og bulet, da FC Bayerns spillerbus skulle finde en parkeringsplads. (Foto: Twitter)
En Mercedes blev skrammet og bulet, da FC Bayerns spillerbus skulle finde en parkeringsplads. (Foto: Twitter)

Man må da ikke håbe, Pep Guardiola har lagt luskede planer om at parkere bussen, når Bayern München senere i aften løber på banen til Champions League-opgøret mod værterne fra  Arsenal.

Bayern-bussen bankede nemlig ind i en parkeret bil foran spillerhotellet her til aften. Et øjenvidne bekræfter over for den britiske avis The Telegraph, at Bayern-stjernerne var ombord på bussen, der forårsagede en del buler under en snæver bakke-manøvre foran hotellet.

Se også: Pep Guardiola i nyt skadeshelvede

Ingen er tilsyneladende kommet til skade – ud over personbilen – så på den led er der ikke det vilde drama i kollissionen. Den slags sker temmelig ofte i London. Men når passagererne er tyske storstjerner på vej til et brag af en kamp på Emirates, så dansker fingrene dygtigt og hurtigt over mobil-tastaturerne.

Bayern Münchens presseafdeling følte sig i hver fald nødsaget til hurtigt via twitter at kolportere den beroligende meddelelse ud, at jo, bussen havde været involveret i et mindre sammenstød. Men de bayriske pressegesandter kunne ile med meldingen om, at absolut ingen kom til skade under optrinnet. Ud over bilen, der ironisk nok er en Mercedes ...

Se også: Utrolige Bayern napper 12. sejr på stribe

Et vidne til sammenstødet hævder oven i købet, at selveste Pep Guardiola steg ud af spillerbussen for at inspicere skaderne umiddelbart efter uheldet.

Bayern München spiller kl. 20.45 mod Arsenal, og det er englænderne, der skal håbe på at slå buler i tyskerne i aftenens kamp. Alt andet end engelsk sejr vil stort set lukke for Arsenals chancer for at gå videre i turneringen.

8 kommentarer
Vis kommentarer