Buffon: Bliver ikke turister i Berlin

Gianluigi Buffon er stolt af sine holdkammerater efter avancement på Bernabeu og understreger, at man vil byde Barca op til dans i Berlin

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Onsdag aften fandt Champions League-finalen sin sidste deltager. Juventus sikrede sig med 1-1 på Bernabeu videre avancement på bekostning af Real Madrid, der er ude efter 3-2 samlet til italienerne. En stor og uventet bedrift for Serie A-storklubben, der den 6. juni skal krydse klinger med FC Barcelona i hjertet af den tyske hovedstad Berlin.

Her er FC Barcelona allerede udråbt som favoritter, men det bliver ikke en flok italienske turister, der indtager Berlin. Det understreger kaptajn Gianluigi Buffon, der ser muligheder mod de spanske konkurrenter. Han glæder sig dog aktuelt over den store indsats, Juventus lagde for dagen i den spanske hovedstad:

- Jeg er så stolt af mine holdkammerater efter denne kamp. Det er helt fantastisk, at vi med klubbens historie nu har muligheden for at sikre endnu et stort trofæ. Som spiller eller målmand er det ikke ofte, du får chancen for at vinde Champions League. Det er derfor afgørende, at vi for alvor går efter det. Der venter ikke en tur til Berlin, hvor vi skal være turister. Det her betyder så meget for os, og vi vil vinde, siger Gianluigi Buffon til Gazzetta dello Sport efter onsdagens kamp.

FC Barcelona, der venter i finalen, gik tirsdag aften videre trods 3-2 nederlag til Bayern München i Tyskland. Det spanske storhold er videre med 5-3 samlet efter 3-0 sejr på Camp Nou i første opgør.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+