Carragher til Ekstra Bladet: Liverpool-fans tilgiver Coutinho

- Hvis Philippe Coutinho leverer varen som i sidste sæson, vil fansene hurtigt glemme alt om, hvad der skete i sommer, siger Liverpool-legenden Jamie Carragher med henvisning til brasilianeren ønskede at blive solgt til Barcelona

Jamie Carragher er blevet ekspert hos TV 3 Sport og er med i aften fra Anfield, når Liverpool møder Sevilla. Han er sikker på, at fansene tilgiver Philippe Coutinho, hvis han præsterer som i sidste sæson. Foto: Peter Byrne.
Jamie Carragher er blevet ekspert hos TV 3 Sport og er med i aften fra Anfield, når Liverpool møder Sevilla. Han er sikker på, at fansene tilgiver Philippe Coutinho, hvis han præsterer som i sidste sæson. Foto: Peter Byrne.

Stormen var på orkanstyrke i sommer, da Philippe Coutinhos Liverpool-fremtid stod på spil

Den stærke, brasilianer havde afleveret et ønske om at blive solgt til Barcelona. Det skete få timer efter Liverpools ejere, Fenway Sports Group, havde slået fast, at Coutinho ikke blev solgt. Og det stod ejerne fast på.

Nu skal Philippe Coutinho, der forlængede sin kontrakt med fem år i januar, have kickstartet karrieren på Merseyside. Onsdag aften kan han for første gang siden balladen eskalerede gøre comeback hos The Reds.

Liverpool møder Sevilla med Simon Kjær i truppen i første opgør i Champions League gruppespillet, hvor Liverpool er tilbage efter tre års fravær fra den prestigefyldte turnering.

Ejerne stod fast
Liverpool-legenden Jamie Carragher, der spillede 737 kampe for klubben, er overbevist om, at brasilianeren hurtigt bliver tilgivet på Anfield.

- Hvis Coutinho præsterer som tilfældet var i sidste sæson, bliver han hurtigt tilgivet. Så er det glemt han ønskede sig væk i sommer, siger Jamie Carragher til Ekstra Bladet.

For ham var det ingen overraskelse, at Philippe Coutinho måtte bøje sig og blive i Liverpool.

- Ejerne meldte klart ud. De stod fast og ville ikke sælge, fordi tilbuddet fra Barcelona kom sent i transfervinduet. Men det er ikke ensbetydende med, at Coutinho fortsætter i Liverpool i flere år. Hvis Barcelona kommer tilbage til maj, kan et salg ikke udelukkes, tilføjer Jamie Carragher i telefoninterviewet med Ekstra Bladet.

Han forventer dog ikke, at Jürgen Klopp bruger den brasilianske troldmand fra start i aftenens opgør på Anfield.

- Jeg tror, han starter på bænken. Han starter formentlig først på lørdag mod Burnley, mener Jamie Carragher.

Coutinho skal nok få spilleglæden tilbage i Liverpool, mener Jan Mølby. Foto: AP Sport og Spil Mølby: Sådan går det Coutinho i Liverpool

Liverpool skal videre
39-årige Jamie Carragher, der er ekspert hos Sky Sports i Premier League, har sagt ja til ekspertrollen i Champions League hos TV 3 Sport i Skandinavien, hvor han i aften er at finde i vante omgivelser på Anfield, når Liverpool møder Sevilla.

- Liverpool er favorit mod Sevilla. De er på hjemmebane, hvor de i Europa kan skabe en speciel atmosfære. De har fansene i ryggen og skal revanchere sig fra 0-5 nederlaget mod Manchester City i lørdags, påpeger Jamie Carragher.

Han peger på, at det vil være en fiasko, hvis Liverpool ikke går videre fra gruppespillet, hvor modstanderne udover Sevilla er Maribor og Spartak Moskva.

- Liverpool er efter min vurdering ikke en potentiel vinder af Champions League i denne sæson. Hertil savner de europæisk erfaring. Men de skal videre til knockout fasen. Og så ved man, at alt kan ske i de kampe, siger Jamie Carragher og slår fast:

- Jeg ser seks-syv favoritter til at vinde titlen. Real Madrid, Barcelona, Paris Saint-Germain, Bayern München, Chelsea samt Manchester City og Manchester United, pointerer han. 

Jamie Carragher sluttede sin karriere i maj 2013 og spillede sin sidste kamp på topplan, da Liverpool vandt 1-0 over Queens Park Rangers på Anfield. Siden har han været ekspertkommentator for Sky Sports og får nu også en rolle, der kan glæde de danske seere.

I aften vil han være med i både optakten og nedtakten til opgøret dukke op i de danske stuer, når værten Peter Grønborg interviewer ham.

TV 3 Sport i Danmark, Norge og Sverige har lavet en aftale med Jamie Carragher, der betyder, at Liverpool-legenden står til rådighed til én udvalgt kamp i hver runde gennem hele Champions League-sæsonen.

Det er ikke kun de engelske klubber han vil vurdere. I næste runde vil det være Paris Saint-Germain mod Bayern München, hvor han er med på sidelinjen.

Se også: Liverpool-legende skal være ekspert på dansk tv

Se også: Endelig! Simon Kjær i kongeklassen efter gyserafslutning

Se også: Den store nedtur: Liverpool-legende kritiserer Klopp

Her kan du købe Ekstra Bladets magasin om Brøndby - Brøndby Biblen:

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen