Chelsea-stjerne svarer Zlatan igen

Chelsea-profilen John Terry mener ikke, at PSG-spillerne agerede anderledes end London-klubben i onsdagens Champions League-drama.

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Frustrationerne var ingen mangelvare, da Chelsea onsdag tog imod PSG i Champions League. Blandt andet kom svenske Zlatan Ibrahimovic i fokus, da han rundet en halv time modtog direkte rødt kort. Efterfølgende har PSG-stjernen været ude med hård kritik mod Chelsea-mandskabet.

Ibrahimovic anklager onsdagens modstander for at optræde som små børn, men det var ikke anderledes hos modstanderen. Det understreger Chelsea-profilen John Terry, der vil bakke sine medspillere op:

Se også: TV: Zlatan er Champions Leagues største bisse

Se også: TV: Bizarre scener: Chelsea-spillere i brydekamp ved PSG-mål

- Du er nødt til at hjælpe dit hold. Begge hold var lige slemme, men det er end el af spillet. Når de omringer dommeren, er vi nødt til at reagere. Vi kan ikke tillade, at de omringer dommeren for at få vores spillere smidt ud. Det ser selvfølgelig ikke godt ud, hvis man løber 20-30 meter efter dommeren, men står man lige bag, er det del af spillet, siger John Terry til BBC Sport og fortsætter:

- Hvis jeg går mod dommeren, gør fire til fem spillere det samme. Det er ikke kønt, men det er en del af spillet, udtaler Terry.

PSG kan dog glæde sig over, at man med 2-2 på Stamford Bridge er videre til kvartfinalerne i Champions League. Første opgør sluttede 1-1 i Paris.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere