City kan blive kylet ud af Champions League

Manchester City kan blive straffet ganske hårdt for ikke at have overholdt de økonomiske regler

Highlights: Manchester City er engelske mestre efter 4-1 sejr over Brighton. Video: Discovery Networks Danmark

Gennem længere tid har UEFA og engelsk fodbolds myndigheder undersøgt Manchester Citys mulige snyd med økonomien, og nu nærmer sagen sig måske sin afslutning.

Ifølge New York Times kan der allerede i denne uge blive afsagt en dom af den tidligere premierminister for Belgien, Yves Leterme, der står i spidsen for et panel hos UEFA.

Det forventes, at panelet vil kræve mindst en etårig udelukkelse fra Champions League til Manchester City for overtrædelser.

Mesterskabet er hjemme, men Champions League er i fare. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
Mesterskabet er hjemme, men Champions League er i fare. Foto: Toby Melville/Ritzau Scanpix
 

På nuværende tidspunkt er det uvist, om en eventuel udelukkelse - som helt sikkert vil møde stor modstand fra de nykårede engelske mestre - vil træde i kraft fra 2019/20-sæsonen eller først fra 2020/21-sæsonen.

Manchester City har ikke lagt skjul på, at Champions League er et stort mål for klubben, der inden for de seneste otte år har vundet fire Premier League-titler.

Ekstra Bladet har taget en snak med Esbjerg-træner John Lammers om bronzeambitioner, bitre fejl og europæisk fodbold. Foto: Christer Holte Sport og Spil Bitter fejl kostede ønskespilleren

Liverpool i ekstase efter Wijnaldum scorede til 3-0. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Sådan har Klopp forvandlet Liverpool

Den 35-årige Signe Vadgaard har tidligere dækket Superligaen på Canal 9. Foto: Klavs Bo Christensen Intl. fodbold På rov hos konkurrenten: Opsigtsvækkende karriereskift

FC København Kæmpe FCK-nyhed: Ståle fortsætter

87 kommentarer
Vis kommentarer