City-manager efter 0-0: Vi har ingen frygt på Bernabeu

Manchester City-manager Manuel Pellegrini mener, at hans hold har klaret sig godt på udebane i denne sæson.

Manchester Citys chilenske manager Manuel Pellegrini vil ikke lægge favoritværdigheden over på Real Madrid inden næste uges returopgør i Champions League. (Foto: AP)
Manchester Citys chilenske manager Manuel Pellegrini vil ikke lægge favoritværdigheden over på Real Madrid inden næste uges returopgør i Champions League. (Foto: AP)

Manchester City holdt Real Madrid fra at score et vigtigt udebanemål, da de to hold tirsdag aften tørnede sammen på Etihad Stadium i den første af to kampe i Champions Leagues semifinaler.

Men den engelske fodboldklub fik omvendt heller ikke scoret selv i 0-0-opgøret på hjemmebane, så alt er åbent før returkampen på Santiago Bernabeu i Madrid.

Det mener Manchester Citys manager, Manuel Pellegrini.

- Jeg mener ikke, at de er favoritter. Vi har de samme muligheder som Real Madrid.

- Vi er ikke bange for at skulle til Bernabeu, og vi må se, hvilket hold der er bedst i den kamp, siger han til nyhedsbureauet AFP.

Cristiano Ronaldo er tvivlsom til næste uges returkamp i Champions League, men Zidane håber på, han bliver klar. (Foto: AP) Champions League Zidane: Forhåbentlig er Ronaldo med i returkampen

Chileneren har et godt kendskab til Real Madrid, som han trænede i 2009/10-sæsonen, hvorefter klubben fyrede ham for i stedet at ansætte José Mourinho.

Manuel Pellegrini har store forventninger til sit hold, der kan sikre Manchester City klubbens første Champions League-finaleplads i historien.

- Vi har spillet rigtigt godt på udebane i denne sæson. Nu skal vi tage til Bernabeu med den samme attitude, som når vi spiller på hjemmebane. Real Madrid bliver nødt til at angribe en lille smule mere, siger han.

Returkampen mellem Real Madrid og Manchester City bliver spillet onsdag i næste uge.

2 kommentarer
Vis kommentarer