City-manager trods nedtur: Sådan spiller man mod Barcelona

Manuel Pellegrini fortryder ikke, at han gik offensivt ind til kampen mod Barcelona, som endte med et 2-1-nederlag til Manchester City på Etihad Stadium

Manchester City fik et dårligt udgangspunkt forud for returopgøret i Champions League, hvor Manchester City i Barcelona, skal forsøge at vende det 2-1-nederlag, som de løb ind i på Etihad Stadium tirsdag aften.

Manuel Pellegrini stillede op til opgøret i en offensiv 4-4-2-formation, men Manchester City-manageren slår fast, at han ikke fortryder, at han gik til kampen med en så offensiv taktik.

- Nej, jeg var rigtig glad. Det er sådan, man skal spille mod Barcelona, siger Pellegrini til BBC.

- Vi spillede nærmest to forskellige kampe. Første halvleg og anden halvleg. Inden den første scoring, der var det en normal kamp. Derefter lod vi et let mål gå ind, og så begyndte vi at spille rigtig dårligt.

- I anden halvleg gjorde vi det, som vi havde talt om inden kampen. Vi spillede godt, men det er ikke let at spille mod Barcelona.

- Det er ikke det bedste resultat for os, men jeg håber, vi kan forsøge at få det vendt via en god holdpræstation, når vi møder dem igen i returopgøret, siger Manuel Pellegrini.

Dortmund taber knebent i Torino

0 kommentarer
Vis kommentarer