CL-farce: 'Det kan ikke være rigtigt'

UEFA napper de fleste billetter til Champions League-finalen til sig selv og vennerne, når Liverpool og Tottenham tørner sammen

To hold står tilbage i Champions League. Ekstra Bladets kyndige folk ser her frem mod finalen. Producer: Lasse Mehrfeld Brøndal
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Knap har støvet lagt sig fra et par vanvittige Champions League-semifinaler, før finaleholdenes fans endnu engang skal op i det røde felt.

For ønsker man at se Tottenham og Liverpool tørne sammen på Estadio Metropolitano i Madrid, skal man være lynhurtig og have den helt store pengepung på disken.

Undgå at blive flået: Sådan sparer du flere tusinde på fodboldrejsen

Således har begge hold hver fået tildelt 16.613 pladser. Det til trods for at der er 68.000 sæder på Atletico Madrids sædvanlige hjemmebane, hvor årets største fodboldkamp afholdes første juni.

Efter mirakel-comeback: Saver danskerne midt over

Liverpool har i kølvandet på deres vilde comeback mod Barcelona offentliggjort, hvad deres billetter koster.

20 procent af billetterne kan erhverves for 520 kroner per styk, 54 procent koster 1336 kroner per styk, 21 procenter koster 3341 kroner stykket, mens de sidste fem procent koster himmelråbende 4452 kroner for et sæde.

Læg dertil at medrejsende fans også skal betale for flybilletter og hotelværelser. Den billigste flybillet direkte fra London koster i skrivende stund mere end 5000 kroner 31. maj og retur anden juni.

Fra Danmark koster det billigste fly 3750 kroner med Ryanair.

Det billigste hotel i centrum af Madrid i perioden fra 31. maj til 2. juni koster 7800 kroner. Og der er vel at mærke kun et værelse tilbage på det hotel …

Eriksen kommer gratis ind til kampen. Foto: Emmanuel Dunand / Ritzau Scanpix
Eriksen kommer gratis ind til kampen. Foto: Emmanuel Dunand / Ritzau Scanpix
 

Knust i 95. minut: - 24 timer til at sørge

Men galskaben slutter ikke der. For ifølge BBC har UEFA, der står for billetsalget, kun sat 4000 billetter til salg for neutrale fans. Billetterne, der allerede er solgt.

Det vil sige, at mere end 30.000 af billetterne skal gå til kommercielle partnere, UEFA selv, nationale fodboldforeninger, tv-selskaber, andre virksomheder, tidligere spillere, spillernes familie og medarbejdere i klubberne.

Den britiske komiker og inkarnerede Liverpool-fan John Bishop har delt sin utilfredshed med sine 3,6 millioner følgerne.

'Det er 32.000 ægte fans på et stadion med plads til 67.000. Det kan ikke være rigtigt, at de to finalister får mindre end 50 procent af billetterne', skriver han blandt andet.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Ønsker man billet til arrangementet som Liverpool-fan, skal man skrive sig op på klubbens hjemmeside, hvorefter der vil være udtrækning om, hvem der får lov til at købe billetterne.

På den sorte billetbørs Viagogo kan man se, at billetter, der allerede er frigivet, bliver solgt for mellem 25.000 kroner og helt op til 70.000 kroner.

- Vi har været skideheldige

Vilde billeder efter kampen: Aldrig har en manager været gladere

Messis magiske milepæl: Så vild er han

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+