Annonce:
Annonce:

Cristiano gjorde det grimme ved gamle venner

No way, José: Cristiano Ronaldo og Juventus er så godt som klar til 1/8-finalen i Champions League efter en 1-0-sejr over José Mourinhos Manchester United på Old Trafford

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Cristiano Ronaldo vandt det portugisiske kongemøde i Manchester. 

Juventus-verdensstjernen kunne forlade sin tidligere hjemmebane med et smil på læben, mens grimassen hos Manchester United-manager José Mourinho var mere anstrengt.

Heller ikke i Europa kører det for portugiserens røde djævle, der fik en lille lektion i flot fodbold af Ronaldo & co. De leverede en overbevisende indsats, og forskellen på de to hold var større, end resultattavlen viste. 

Juventus måtte nøjes med 1-0-sejr, men den sikrer, at de halvvejs inde i Champions Leagues gruppespil allerede er så godt som videre til forårets 1/8-finaler.

Manchester United har stadig lang vej, og der var noget symbolsk over, at spillerbussen igen kørte lige ind i trafikale problemer på vej til Old Trafford.

Annonce:

Førte sig frem
Der er mange forhindringer på vejen for tiden for Manchester United, men manager José Mourinho gik som så ofte før sin egen.

I stedet for at stige om bord på bussen, trak han hætten godt op om ørerne og gik de få hundrede meter fra hotellet til Drømmenes Teater.

– Spillerne er i bussen i 45 minutter, og jeg gik med en hættetrøje imellem alle tilhængerne. Ingen genkendte mig. Det tog to minutter, og hvad jeg klarede på to minutter, kunne spillerne ikke klare på 45 minutter i en bus, sagde Mourinho før mødet med de italienske mestre.

Der er ikke meget at glæde sig over for José Mourinho for tiden. Foto: Dave Thompson/AP
Der er ikke meget at glæde sig over for José Mourinho for tiden. Foto: Dave Thompson/AP

Hans spillere nåede frem i tide, men var ikke rigtig til stede i starten af kampen. Den Gamle Dame førte sig frem som en kæk teenager på et dansegulv, og efter godt et kvarters spil scorede de.

Cristiano Ronaldo sprintede fra Manchester United-forsvaret, og hans afrettede indlæg landede for fødderne af en helt fri Paolo Dybala. Sådan en chance skal man ikke give argentineren, der let kunne bringe Juventus foran.

Annonce:

Stolpen var i vejen
De veloplagte italiener dominerede i det engelske, og José Mourinho så bekymret til fra sidelinjen.

Manchester United-manageren så David De Gea have meget at bestille i målet, og hjemmeholdet kunne sagtens have været bagud med mere end et mål ved pausen.

United-angriber Romelu Lukaku i duel med Juves forsvarskriger Giorgio Chiellini. Foto: Dave Thompson/AP
United-angriber Romelu Lukaku i duel med Juves forsvarskriger Giorgio Chiellini. Foto: Dave Thompson/AP

Cristiano Ronaldo var tæt på at komme på scoringstavlen kort inde i 2. halvleg, da han fyrede af fra kanten af feltet, men en klasseredning af spanske De Gea holdt Manchester United inde i kampen.

Hjemmeholdet var ikke langt fra at stjæle et point til sidst. Med et kvarter igen tog Paul Pogba chancen fra distancen, men stolpen var i vejen for den flamboyante franskmands forsøg.

Juventus tillod ikke Manchester United at komme tættere på og kørte en smal, men yderst fortjent sejr i hus. I gruppens anden kamp måtte Daniel Wass’ Valencia nøjes med 1-1 på udebane mod schweiziske Young Boys. 

Annonce:

Så trods nederlaget ligger Manchester United fortsat på andenpladsen i gruppen, men der er ikke meget magi over José Mourinhos mandskab. 

Tysk traditionsklub fyrer træneren efter lunken start

Bayern scorer to mål på to minutter og besejrer AEK Athen

Bredahls anklage: Jeg blev svindlet for millioner

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: