Cristiano gjorde det grimme ved gamle venner

No way, José: Cristiano Ronaldo og Juventus er så godt som klar til 1/8-finalen i Champions League efter en 1-0-sejr over José Mourinhos Manchester United på Old Trafford

Cristiano Ronaldo vandt det portugisiske kongemøde i Manchester. 

Juventus-verdensstjernen kunne forlade sin tidligere hjemmebane med et smil på læben, mens grimassen hos Manchester United-manager José Mourinho var mere anstrengt.

Heller ikke i Europa kører det for portugiserens røde djævle, der fik en lille lektion i flot fodbold af Ronaldo & co. De leverede en overbevisende indsats, og forskellen på de to hold var større, end resultattavlen viste. 

Juventus måtte nøjes med 1-0-sejr, men den sikrer, at de halvvejs inde i Champions Leagues gruppespil allerede er så godt som videre til forårets 1/8-finaler.

Manchester United har stadig lang vej, og der var noget symbolsk over, at spillerbussen igen kørte lige ind i trafikale problemer på vej til Old Trafford.

Førte sig frem
Der er mange forhindringer på vejen for tiden for Manchester United, men manager José Mourinho gik som så ofte før sin egen.

I stedet for at stige om bord på bussen, trak han hætten godt op om ørerne og gik de få hundrede meter fra hotellet til Drømmenes Teater.

– Spillerne er i bussen i 45 minutter, og jeg gik med en hættetrøje imellem alle tilhængerne. Ingen genkendte mig. Det tog to minutter, og hvad jeg klarede på to minutter, kunne spillerne ikke klare på 45 minutter i en bus, sagde Mourinho før mødet med de italienske mestre.

Der er ikke meget at glæde sig over for José Mourinho for tiden. Foto: Dave Thompson/AP
Der er ikke meget at glæde sig over for José Mourinho for tiden. Foto: Dave Thompson/AP

Hans spillere nåede frem i tide, men var ikke rigtig til stede i starten af kampen. Den Gamle Dame førte sig frem som en kæk teenager på et dansegulv, og efter godt et kvarters spil scorede de.

Cristiano Ronaldo sprintede fra Manchester United-forsvaret, og hans afrettede indlæg landede for fødderne af en helt fri Paolo Dybala. Sådan en chance skal man ikke give argentineren, der let kunne bringe Juventus foran.

Stolpen var i vejen
De veloplagte italiener dominerede i det engelske, og José Mourinho så bekymret til fra sidelinjen.

Manchester United-manageren så David De Gea have meget at bestille i målet, og hjemmeholdet kunne sagtens have været bagud med mere end et mål ved pausen.

United-angriber Romelu Lukaku i duel med Juves forsvarskriger Giorgio Chiellini. Foto: Dave Thompson/AP
United-angriber Romelu Lukaku i duel med Juves forsvarskriger Giorgio Chiellini. Foto: Dave Thompson/AP

Cristiano Ronaldo var tæt på at komme på scoringstavlen kort inde i 2. halvleg, da han fyrede af fra kanten af feltet, men en klasseredning af spanske De Gea holdt Manchester United inde i kampen.

Hjemmeholdet var ikke langt fra at stjæle et point til sidst. Med et kvarter igen tog Paul Pogba chancen fra distancen, men stolpen var i vejen for den flamboyante franskmands forsøg.

Juventus tillod ikke Manchester United at komme tættere på og kørte en smal, men yderst fortjent sejr i hus. I gruppens anden kamp måtte Daniel Wass’ Valencia nøjes med 1-1 på udebane mod schweiziske Young Boys. 

Så trods nederlaget ligger Manchester United fortsat på andenpladsen i gruppen, men der er ikke meget magi over José Mourinhos mandskab. 

Tysk traditionsklub fyrer træneren efter lunken start

Bayern scorer to mål på to minutter og besejrer AEK Athen

Bredahls anklage: Jeg blev svindlet for millioner