Dansk perle i CL-brag

Daniel Wass scorede for Valencia, da holdet spillede 2-2 mod Chelsea i Champions League-gruppespillet

Daniel Wass var ikke uheldig med sin flotte scoring. Foto: Ritzau Scanpix
Daniel Wass var ikke uheldig med sin flotte scoring. Foto: Ritzau Scanpix

Det var en lille overraskelse, at Daniel Wass skulle starte inde for Valencia, da det spanske hold på hjemmebane tog imod Chelsea i Champions League-gruppespillet onsdag aften.

Men den danske midtbanespiller blev helten for hjemmeholdet, da han med otte minutter igen udlignede til slutresultatet 2-2.

LIVE

Resultatet betyder, at ingen af de to hold er sikre på avancement fra gruppespillet og sørger dermed for spænding til det sidste i gruppe H, hvor Chelsea og Valencia begge har otte point.

Ajax har syv point, men møder senere onsdag Lille, der allerede inden opgøret er sikker på at slutte sidst i gruppen.

Den franske storklub Lyon med den danske landsholdsspiller Joachim Andersen har ikke længere skæbnen i egne hænder i Champions League.

Onsdag aften tabte Lyon med 0-2 på udebane mod russiske Zenit fra Sankt Petersborg, og dermed går Zenit op på andenpladsen i gruppe G bag førende RB Leipzig.

Zenit og Lyon har begge syv point før sidste spillerunde, men som følge af onsdagens sejr er Zenit bedst indbyrdes.

Derfor skal Lyon sætte sin lid til et russisk pointtab mod Benfica, mens Lyon selv skal få et brugbart resultat i hjemmekampen mod Leipzig i sidste spillerunde for at gå videre.

Joachim Andersen og Lyon tabte i Rusland. Foto: Ritzau Scanpix
Joachim Andersen og Lyon tabte i Rusland. Foto: Ritzau Scanpix
 

Joachim Andersen startede inde i Sankt Petersborg, og allerede tidligt i kampen gjorde han sig bemærket ved at heade på overliggeren. Der blev dog også dømt frispark i situationen.

Efter en halv time modtog Danmarks dyreste fodboldspiller et gult kort, og han blev skiftet ud inden kampens sidste syv minutter i et forsøg på at fremtvinge en udligning.

Mellem advarslen og udskiftningen havde bomstærke Artem Dzuyba nemlig headet hjemmeholdet i front. Det gjorde han kort før pausen.

Christian Eriksen fik en smule oprejsning i sit indhop i tirsdagens CL-drama. Foto: Ritzau/Scanpix Champions League Eriksen i fokus efter comeback: - Måske er der liv endnu

José Mourinho så rigtigt ved at skifte Christian Eriksen ind allerede efter 29 minutter. Foto: Eddie Keogh/Reuters/Ritzau Scanpix Champions League Klar melding: Christian Eriksen gjorde forskel

På trods af skuffelsen, er City sikkert videre. Foto: Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Champions League Manchester City skuffer i CL men sikrer førstepladsen

8 kommentarer
Vis kommentarer