Dansk vanvid: Nu er han på 11

Andreas Christensen fortsætter med at brage frem under Thomas Tuchel

Onsdag havde Chelsea en perfekt aften i Champions League.

I første kvartfinale satte de Porto på plads og vandt 'ude' med 2-0, udskiftede fem og sparede starternes kræfter, og havde generelt generelt rigtig godt styr på begivenhederne i Sevilla, hvor kampen var rykket til.

Og danske Andreas Christensen havde også en perfekt aften. Endnu en, fristes man til at sige.

Han har virkelig fundet sit spil under den nye træner, Thomas Tuchel, der har givet ham tillid og gode arbejdsbetingelser.

Den danske forsvarer kvitterede onsdag med sit 11. clean sheet i træk som starter. Det fortæller statistikerne fra Squawka.

Kilde: Sofascore
Kilde: Sofascore

Hos The Athletic, som er verdens førende fodboldmedie, blev præcis denne kamp fremhævet som et vigtigt pejlemærke for Chelseas videre ambitioner i forsvaret, for skulle man vælge 36-årige Thiago Silva, der har spillet så mange store kampe og var tilbage fra en skadespause?

For få måneder siden havde det ikke været svært, for der var den brasilianske kæmpe gledet lige ind, men Christensen har overbevist Tuchel og blev valgt i stedet for Silva.

Brasilianeren havde da også dummet sig gevaldigt i lørdags, da han fik sit andet gule kort efter en halv time mod West Bromwich, som så kørte Chelsea over med 5-2.

Foto: Cristina Quicler/Ritzau Scanpix
Foto: Cristina Quicler/Ritzau Scanpix

Mathias Zanka Jørgensen måtte nøjes med at løbe lidt op og ned ad sidelinjen mod Randers. Han var sat af holdet og har skuffet Stig Tøfting, siden han kom hjem på lejeaftale i efteråret. Foto: Lars Poulsen. FC København Tøffe: - EM er meget langt væk for ham

Sory Kaba kom i fokus for sin reaktion i udekampen mod Brøndby. Foto: Jens Dresling FC Midtjylland Surmulede i Brøndby: Nu taler han ud om balladen

- Christensen har været tæt på fejlfri i brasilianerens fravær, noterede Football.london, der dækker Chelsea tæt, før kampen.

- Thiago Silva har virkelig en kamp foran sig for at komme tilbage til holdet, vurderede The Standard efter Porto-sejren.

Selv udtalte Christensen i kampprogrammet til Porto-opgøret, at han stadig udvikler sig, for hver kamp han spiller og føler, han kan nå et endnu højere niveau.

Det ser vi frem til, når der skal spilles EM om to måneder ...

Landsholdsfodbold Slår rekord: Når 30 mio.

Julie Alsbro var blot 18 år gammel, da hun oplevede den grimme episode. Privatfoto Dansk fodbold Lettet: - Får konsekvenser at lave sådan noget lort

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen har svært ved at planlægge den kommende sæson, fordi der er stor forskel på om Brøndby slutter som mester eller nummer to, tre eller fire. Men han har alle scenarier i spil. Vinder Brøndby mesterskabet venter et europæisk gruppespil og millionindtægter. Foto: Lars Poulsen. Brøndby Brøndbys million-spil: Klar til at træde på gaspedalen