Delaney & co. forsinket inden CL-brag: Stjernen med stor brøler

Dortmund-spillerne Jadon Sancho og Abdou Diallo mødte begge op i lufthavnen i Dortmund uden pas og forsinkede den tyske klubs afrejse til London, hvor Tottenham venter onsdag

Dortmunds Jadon Sancho glemte sit pas og forsinkede den tyske klubs afrejse til London. Foto: LEON KUEGELER/Ritzau Scanpix
Dortmunds Jadon Sancho glemte sit pas og forsinkede den tyske klubs afrejse til London. Foto: LEON KUEGELER/Ritzau Scanpix

Fodboldspillere er også mennesker, og Dortmund-duoen Jadon Sancho og Abdou Diallo er hverken de første eller sidste, der er taget af sted til lufthavnen uden sit pas.

Men den bare 18-årige Dortmund-stjerne Sancho og den fire år ældre franskmand Diallo var tirsdag middag skyld i, at Thomas Delaney & co. måtte kukkelure en times tid ekstra i lufthavnen i Dortmund.

Den tyske storklub møder onsdag Tottenham på Wembley i Champions League og ankom til den lokale lufthavn omkring kl. 11.

Og der gik det så op for Sancho og Diallo, at der var kommet hjemmefra uden pas...

Godt nok er Sancho englænder og ganske kendt, men derfor har man brug for sit pas, hvis man vil inden for i England, så hele Dortmund-truppen og det chartrede fly måtte vente på, at Sancho og Diallos pas blev lokaliseret og bragt til lufthavnen.

Diallo var ifølge Ruhr Nachrichten allerede tilbage i lufthavnen med pas tyve minutter i tolv, mens der gik yderligere en halv time, før Sancho var retur.

Den 18-årige offensivspiller har en fortid i Manchester City, og der vil være et særligt fokus på ham, når han onsdag igen spiller på engelsk græs.

Han har imponeret voldsomt i Bundesligaen i denne sæson og er spilleren, som mange Dortmund-fans sætter deres lid til.

Danskerklubben er nemlig i en lille formkrise (satte senest en 3-0-føring over styr i weekenden) og er ramt af flere skader.

Fire prominente folk var ikke med i det forsinkede fly til den engelske hovedstad. Anfører Marco Reus har en muskelskade, Julian Weigl er syg, Paco Alcácer har problemer med skulderen, og Lukas Piszczek har en dårlig fod.

Så meget kommer til at blive op til glemsomme Sancho, når det onsdag aften går løs i hans fødeby.

Rodolph Austin i duel med Jakob Ankersen. Foto: RitzauScanpix/Bo Amstrup Superligaen Svinestreg bliver undersøgt

Blot to sejre i 21 kampe blev det til for Michael Kollner og Nürnberg i denne Bundesliga-sæson. Foto: Michaela Rehle/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Bundesliga-klub sparker træner og sportsdirektør ud

OB bør - ligesom Brøndby - spiller sig i Top 6, mener eksperterne. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Sport og Spil 'Kommer de ikke med i slutspillet, så er det en skuffelse'

Matti Nykänen blev løsladt for vold mod sin tredje kone, Mervi Tapola, i 2005. Hun tog imod ham, men snart var bruddet i gang igen. Foto: Ritzau Scanpix Sport og Spil Legendens ufattelige liv: Knivstik, strip, porno og fængsel!

6 kommentarer
Vis kommentarer