Den havde vi luret: Monaco-stjernen erkender åbenlys mangel

Monaco er langt fra CL-finalen efter 0-2 mod Juventus, og Kylian Mbappé giver et godt bud på, hvorfor det er tilfældet

Juventus har erfaring, en bundsolid defensiv og en 2-0-føring med til returkampen på hjemmebane i Champions League-semifinalen mod AS Monaco.

Alt peger i retning af en finaleplads til italienerne, og hos Monaco ved man godt, at man skal grave sig ud af et dybt hul i Torino, hvis finalen skal blive en realitet.

Mange har afskrevet det unge hold, men i fyrstedømmet lever der et lille håb. Og det knytter sig til holdets eksplosive offensiv.

- De (Juventus, red.) var bedre end os og fortjente sejren. Men vi vil stadig give alt i returkampen. Og man kan aldrig helt afskrive os grundet vores offensiv, siger forsvarsspilleren Fabinho til uefa.com efter tirsdagens nederlag.

I den franske liga har holdet scoret utrolige 95 mål i denne sæson, mens det er blevet til 21 mål i Champions League.

Intet er umuligt
Den målform skal findes frem i Torino.

- Det var ikke let at finde plads mod et af Europas bedste hold. Det bliver svært nu, men intet er umuligt, siger kreatøren Bernardo Silva.

En af dem, som kan lave det uventede for Monaco, er stortalentet Kylian Mbappé. Han var tæt på et par gange tirsdag, og han er ikke i tvivl om, at forskellen i erfaring spillede ind på resultatet.

- Vi manglede lidt rutine, men vigtigst af alt var vi ikke kliniske nok foran mål. Vi skabte mange chancer, men udnyttede dem ikke. De havde to store chancer og lavede to mål, siger den 18-årige angriber.

Det skal der ændres på i Torino, hvis 0-2 skal blive til en finaleplads for holdet fra fyrstedømmet.

Mølby: Her er Zlatans fremtid