'Det eksploderer fuldstændig. Stadion var ved at falde sammen'

Nicolai Jørgensen glæder sig til at spille Champions League på Feyenoord-hjemmebanen De Kuip, som han mener har den bedste stemning i Europa

AP/IMG Media: Nicolai Jørgensen scorer to gange på tre minutter.

De glæder sig i Feyenoord.

I denne sæson er Rotterdam-klubben tilbage i Champions League efter 15 års fravær, så snart skal der igen spilles fodbold i den absolutte europæiske topklasse på hjemmebanen De Kuip.

Det glæder Feyenoords danske topscorer Nicolai Jørgensen sig til.

- Det kommer til at blive sindssygt. Jeg tror ikke, man finder meget bedre stemning i Europa end på vores stadion, siger Nicolai Jørgensen til Champions League-magasinet.

Han fremhæver sidste års Europa League-kamp mod Manchester United, hvor han selv lagde op til kampens enlige mål. På grund af UEFA-restriktioner var der kun godt 30.000 tilskuere på et stadion med plads til 50.000, men alligevel var atmosfæren forrygende.

- Sidste år mod United var der kun halvt fyldt, men alle, der var der, sagde, at det var det vildeste, og stadion var ved at falde sammen. Jeg tror, det bliver lidt nervepirrende, men samtidig sygt fedt, siger Nicolai Jørgensen.


Feyenoord er i gruppe med Manchester City, Sjakhtar Donetsk og Napoli. Trods hård modstand tror Nicolai Jørgensen, at hollænderne har muligheder i gruppen, særligt på hjemmebane.

- Det er et svært sted at spille som udehold. Der er ikke rigtigt nogen af de store hold, der forventer noget, når de skal møde os på et stadion, der eksploderer fuldstændig. Det er et fedt sted at spille som hjemmehold. Det er virkelig et svært sted at komme.

Feyenoord indleder Champions League onsdag aften med en hjemmekamp mod Manchester City. Nicolai Jørgensen er dog ude af kampen med en lille skade.

Læs hele interviewet med Nicolai Jørgensen i Champions League-magasinet, HER.

I et lækkert magasin på 132 sider fortæller vi alt, det er værd at vide om de 32 hold op til den nye sæson med karakterer til alle hold spillere og trænere.

Vi har talt om Cristiano Ronaldo med en af de fysiske trænere, der står bag portugiserens enestående fysik og undersøger, om han kan blive ved.

Vi tjekker de spillere, der har været verdens dyreste i Champions League-æraen, og hvordan de klarede sig i deres første sæson som verdens dyreste; Neymar får det ikke let!

Der er nostalgi med Real Madrids besøg i Odense, en kæmpe træneranalyse, eksklusive interview med Michael Laudrup og Bayern Münchens boss Karl-Heinz Rummenigge om årets turnering og en masse andet lækkert stof.


Vi var med, da Manchester United efter et par års fravær kvalificerede sig til Champions League, og giver dig også en insider-reportage fra Monaco og Champions League-lodtrækningen i slutningen af august, hvor Messi, Ronaldo, Buffon og Pernille Harder var blandt de fremmødte fodboldstjerner.

Få også evighedsstillingen for de danske klubhold i de europæiske turneringer. Der er kommet en ny nummer ét på listen.

Og så får du selvfølgelig også et kampprogram plus historier med Nicolai Jørgensen og Andreas Christensen, der skal spille Champions League med Feyenoord og Chelsea i dette efterår.

Samt et kig på Wembley og hvorvidt Tottenham Hotspur og Christian Eriksen får svært ved at spille der i denne sæson efter at have bøvlet på det lånte stadion i Champios League i sidste sæson.

Magasinet kan købes her eller hos følgende butikker: Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen, Lidl, Q8, Circle K, Aldi, Shell, Nærkøb, 7-Eleven, Løvbjerg, Eurospar, Spar, Letkøb, Elite, Meny, OK+, YX/Ekstra, Københavns Lufthavn.

Skadet Nicolai Jørgensen misser Champions League-åbner

Dommen over de 50 vigtigste Superliga-køb: Sådan gik 2016-transfervinduet

Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020