Dobbelt benbrud til United-stjerne

Luke Shaw kan se frem til en lang pause efter et kompliceret brud på højre underben

Luke Shaw kommer næppe i kamp mere i 2015, efter at han midt i 1. halvleg af kampen mod PSV Eindhoven brækkede benet. (Foto: AP)
Luke Shaw kommer næppe i kamp mere i 2015, efter at han midt i 1. halvleg af kampen mod PSV Eindhoven brækkede benet. (Foto: AP)

Det var ikke alene et benbrud, det var et dobbelt benbrud, der tirsdag aften ramte Manchester Uniteds venstre back Luke Shaw i udekampen mod PSV Eindhoven. Det skriver BBC.

20-årige Shaw tog ved stillingen 0-0 et stormende løb ind i PSV-feltet, da han blev tacklet med noget, der mindede om en bensaks af PSV's centerforsvarer Hector Moreno.

Grimt uheld skygger for United-fiasko i CL-premieren

Det var ikke just noget, der huede manager Louis van Gaal på en dag, hvor hans hold måtte indkassere et nederlag på blandt andet et mål scoret af - Hector Moreno.

- Luke Shaw er på hospitalet, sagde van Gaal efter kampen.

- Han flyver tilbage med os, måske, eller en dag senere, og så vil han nok blive opereret i Manchester.

Bendtner til tops med Wolfsburg

- Det er forfærdeligt. Knægten er i sin anden sæson for os og spiller fantastisk. Og så sker det her.

- Han havde iltmaske på og græd i omklædningsrummet. Man kan selv bedømme situationen. Hvis jeg siger, at det var straffe og rødt kort, så er jeg en dårlig taber. Det var en meget grim tackling, lød det fra Louis van Gaal efter kampen på Philips Stadium, der endte 2-1 til PSV Eindhoven.

Shaw har allerede været ude på Twitter og takke for opbakningen:

- Mange tak for alle for beskederne. Ord kan ikke beskrive, hvor nedtrykt jeg er, men min vej tilbage starter nu. Jeg kommer stærkere tilbage, skriver den unge englænder.