Dødtræt Cornelius: En fantastisk følelse

Andreas Cornelius var tømt for kræfter efter sejren over APOEL - men han kunne lige overkomme at være lykkelig over at have fået Champions League-billetter

Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold
Følg Champions League

Han fik chancen fra start, og havde flere gode aktioner i de 80 minutter, han var på banen.

Efterfølgende var Andrea Cornelius helt udkørt, men det hjalp lidt på det, at angrebs-kollega Federico Santander kort før tid bankede udligningen ind og sikrede FC København et nyt Champions League-eventyr.

- Jeg er træt. Men det er en fantastisk følelse at være gået videre til Champions League. Det er fantastisk. Det er det, vi har arbejdet for, sagde Andreas Cornelius til TV3+ efter kampen.

Han var helt afklaret med, at han med 10 minutter igen måtte vige pladsen på banen og dermed ikke selv tage del i den spændende afslutning.

- Jeg var bare så træt. Jeg tænkte, at det var fint at få en frisk ind. Det giver også pote. Det var ikke ham, der scorede, men vi vandt, og det var det vigtigste for mig.

Andreas Cornelius var selv tæt på med en scoring - den kan du se her:

Han var på intet tidspunkt bange for, at APOEL skulle tage billetten for næsen af dem. Han vidste, at de ville komme igen.

- Det viser, at vi har roen. Vi havde talt om alle de scenarier, vi kan komme ud for, og vi vidste, at et mål var nok. Så vi tog det roligt, da de scorede, sagde Andreas Cornelius, der ærlig talt ikke kunne se Santanders mål specielt godt fra bænken.

- Jeg kan ikke se det - vi havde lortepladser dernede. Ha ha.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+