Annonce:
Annonce:

Dortmund-træner skælder ud efter bombeangreb: Vi blev ignoreret!

Thomas Tuchel havde gerne set, at hans spillere havde fået mere tid til at komme sig efter angrebet på Dortmunds spillerbus tirsdag

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Dortmund er tæt på Champions League-exit efter 2-3-nederlaget hjemme til Monaco, men ifølge tyskernes træner, Thomas Tuchel, så burde Champions League-kvartfinalen slet ikke være blevet afviklet onsdag aften.

Dortmunds spillerbus var tirsdag aften under angreb og blev ramt af flere eksplosioner.

Dortmund-træner skælder ud:

Det chokerende angreb kostede blandt andet spanske Marc Bartra en brækket knogle i den ene arm, og Dortmund-spillerne virkede stadig påvirkede, da de mindre end 24 timer efter episoden mødte Monaco hjemme på Signal Iduna Park.

- Vi ville gerne have haft mere tid til at komme os. Det her giver os en følelse af, at vi bare skal fungere, og at intet andet tæller. Vi blev ikke spurgt på noget tidspunkt. Vi fik via en tekstbesked at vide, at beslutningen var truffet i Schweiz (hvor UEFA har sit hovedkvarter, red.). 

Annonce:

- Da de fortalte os, at vi skulle spille i morgen, følte vi os fuldstændigt ignorerede. De behandlede det, som om det var en dåseøl, der var blevet kastet på bussen, sagde en tydeligt irriteret Dortmund-træner efter nederlaget, der gør det svært at tro på, at Dortmund kan nå semifinalen.

- Jeg ansporede alle til at tage kampen meget alvorligt, men fodbold er ikke det vigtigste i verden, sagde Tuchel på en aften, hvor han og hans spilleres tanker var et andet sted end på banen.

Dortmund-træneren havde før opgøret fortalt sine spillere, at det var op til dem selv at afgøre, hvorvidt de var klar til at spille kampen.

Stort CL-chok: Her stråler fransk komet i fantastisk målshow

Monaco efter bombeudsættelse: Situationen er vanskelig

Far til Dortmund-offer: 'Han har aldrig rigtig forstået, hvad der skete'

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: