Annonce:
Annonce:

Drama efter slutfløjt: Tv-billeder fanger flugten

Jürgen Klopp sætter pris på 3-2-sejren over Atlético Madrid og nedtoner sin tvist med Diego Simeone, der ikke ville give hånd og tog flugten væk fra sidelinjen

Annonce:
Følg Fodbold
Følg Champions League

Liverpool slog tirsdag Atlético Madrid med 3-2 på udebane i Champions League og har dermed maksimumpoint efter tre kampe.

Atlético kom bagud 0-2, slog stærkt tilbage, men dummede sig også i anden halvleg, da Antoine Griezmann fik rødt kort og Mario Hermoso senere begik straffespark.

Liverpool-manager Jürgen Klopp sætter uanset forløbet stor pris på sejren.

- Det røde kort er helt sikkert uheldigt for dem, men det er stadig et rødt kort. En støvle i hovedet, og den slags har givet røde kort tidligere.

- Det var en hård kamp. For at være helt ærlig så er jeg helt ligeglad. De beskidte sejre er de virkeligt vigtige. At få tre point på en aften som denne er meget stort for os, siger Klopp til BT Sport ifølge Sky Sports.

Annonce:

Atlético-træner Diego Simeone gik forbi Klopp uden at give hånd efter kampen og styrtede i stedet ned mod omklædningsrummene. Tyskeren reagerede med en opadvendt tommelfinger.

Se episoden til allersidst i tv-klippet med højdepunkter her:

- Situationen var åbenlys. Jeg ville give ham hånden, han ville ikke give mig sin. Hans reaktion var helt sikkert ikke god, og min var heller ikke cool, siger Klopp.

- Men vi er begge emotionelle, og næste gang, jeg ser ham, giver vi helt sikkert hinanden hånden, fortæller Liverpool-bossen.

Noget kunne dog tyde på, at det ikke er helt så sikkert alligevel. For Diego Simeone forklarer, at hans hurtige exit ikke er et særsyn. Det sker ifølge Aftonbladet i et interview med Movistar kort efter kampen.

- Jeg plejer ikke at give hånd efter kampen. Jeg mener ikke, at det er sundt, og det er sådan, jeg ser på det, siger Atletico-manageren.

De to hold mødes igen 3. november på Anfield, hvor gæsterne ved den lejlighed jagter revanche.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Politiet udskrev snydebøder og bør undersøge dem
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: